Kräuterbauernhof Sagenschneider’s in Ried, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Kräuterbauernhof Sagenschneider’s in Ried, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer

Kräuterbauernhof Sagenschneider’s

Scharrelkippen, een kabbelend bergbeekje, veel kruiden en shetlandpony ‘Willi’: u bent gearriveerd op de kruidenboerderij Sagenschneider’s. De gastvrouw van de boerderij is Elisabeth Maaß, die het verblijf op de boerderij tot een feestje maakt.

Elisabeth Maaß is praktisch groot gebracht met kruiden. De energieke en vrolijke gastvrouw heeft heilzame en aromatische kruiden op de Sagenschneider’s boerderij. In de wijde omgeving staat ze bekend als dé kruidenexpert. Tot grote vreugde van haar gasten, die bij aankomst op de boerderij ontvangen worden door de heerlijke geur van gedroogde kruiden.

De boerderij ligt aan een bergrivier net buiten Ried im Oberinntal. Wie vakantie viert op de Sagenschneider’s beleeft een ware kruiden ‘experience’: van lekkere heilzame thee tot energievolle drankjes en rustgevende baden. Naast de meest uiteenlopende kruidenmengsels kent de boerderij nog veel meer huisgemaakte producten: yoghurt, melk, eieren, rundvlees, varkens- en kalkoenvlees. Alles komt rechtstreekst van de boerderij Sagenschneider’s. Voor de kleine gasten vormen de dieren het grootse plezier. Shetlandpony ‘Wili’ houdt erg veel van kinderen en ook de vrolijke berggeiten ‘Max’ en ‘Moritz’ zijn gek op aandacht: aaien is verplicht!
 

© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Meer boerderijen ontdekken

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat