Lindenhof in Scheffau bij de Wilder Kaiser, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Lindenhof in Scheffau bij de Wilder Kaiser, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer

Lindenhof

De panoramische ramen van het plafond tot aan de vloer zijn de blikvangers van de luxe kamers en zorgen voor veel licht. Het uitzicht is geweldig: de Wilder Kaiser, Schotse hooglanders de zeldzame Pinzgauer koeien. “De perfecte mix om een stapje terug te doen en heerlijk te ontspannen”, zegt gastvrouw Bettina Modes.

Als Bettina één minuut vrij heeft, is ze te vinden onder de 300-jaar oude lindeboom. Daar komt ook de naam van de boerderij ‘Lindenhof’ vandaan. “De boom geeft mij energie”, vertelt ze aan haar gasten, “een plek waar je heerlijk kunt ontspannen”. Rustig aan en weer helemaal opladen, dat is wat de Bettina haar gasten wil bieden. In de goed verlichte en luxe ingerichte kamers kunnen gasten ook bijna niet anders. ‘Gezonde luxe’ zoals de gastvrouw het omschrijft.

Wakker worden op de Lindenhof biedt gasten mooi uitzicht op de Wilder Kaiser, de bossen en de weilanden. Er zijn geen andere boerderijen die het uitzicht verstoren, want de boerderij staat geheel vrij in de natuur. Alleen een stier en de kudde Schotse hooglanders grazen kalm in de wei. Vervolgens staat er een ontbijtbuffet met zelfgemaakt producten klaar. En dan? Een mooie wandeling door het Tiroler berglandschap, helpen in de stal of fruit plukken? “Veel gasten die houden van luxe en gewend zijn aan de ‘upper-class’ hotels doen niets liever dan aanpakken op de boerderij, helpen in de stallen en op het land”, vertelt Bettina.

Als Bettina één minuut vrij heeft, is ze te vinden onder de 300-jaar oude lindeboom. Daar komt ook de naam van de boerderij ‘Lindenhof’ vandaan. “De…

toon meertoon minder
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Sonnwies 4, 6351 Scheffau am Wilden Kaiser, Österreich

powered by Rome2Rio

Meer boerderijen ontdekken

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.