Pechhof in Mutters, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Pechhof in Mutters, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer

Pechhof

Wie bij Annemarie Fritz een vakantie-appartement huurt, zoekt de combinatie van bergen en stad (Innsbruck). Óf iets heel anders, want speciaal voor muziekliefhebbers is de Pechhof een echte gelukstreffer.

Er zijn veel redenen te bedenken om naar de Pechhof te gaan: de nabijheid van Innsbruck, het adembenemende uitzicht op het Inntal of de verse melk die boer Josef Fritz iedere morgen na het melken persoonlijk aflevert. Maar voor sommige gasten is er maar één reden: de zachte klanken van de harp, die de geluiden uit de koeienstal op betoverende wijze begeleiden. De Pechhof is een boerderij met muziek in de genen. Gastvrouw Annemarie Fritz is afgestudeerd als muzieklerarers en zij biedt geïnteresseerde gasten zelfs harpvakanties aan.

Tiroler harp, concertharp, Keltische harp... Annemarie Fritz bespeelt ze allemaal en gasten kunnen bij haar een instrument lenen om te oefenen. “Sommigen komen al 10 jaar lang regelmatig terug om harples bij mij te volgen”, vertelt Annemarie Fritz. “Andere gasten wagen zich niet eens aan dit tokkelinstrument”. De familie Fritz ontvangt zelfs gasten uit China en Japan die Innsbruck willen bezoeken. “Soms”, zegt Annemarie Fritz, “zijn ze stomverbaasd dat ze op een boerderij zijn beland. Maar tegelijkertijd zijn ze blij verrast dankzij de mooie natuur én mijn muziek.”

© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Meer boerderijen ontdekken

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.