Skiën in Kitzbühel, © Tirol Werbung/Frank Bauer
© Skiën in Kitzbühel, © Tirol Werbung/Frank Bauer
Skicentrum Sillian - Hochpustertal, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
© Skicentrum Sillian - Hochpustertal, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
St. Anton am Arlberg
© St. Anton am Arlberg

De top 10 grootste skigebieden


Nergens vindt u zoveel afwisselende pistes, evenementen en gezinsarrangementen als in de grootste skigebieden van Tirol in Oostenrijk. Ook de infrastructuur is uitstekend.

De top 10 grootste skigebieden van Tirol tellen samen ongeveer 1.900 km piste en liggen op 600 tot 3.340 m hoogte. In vrijwel alle grootschalige skigebieden bieden de afdalingen uitdaging aan zowel beginnende als gevorderde wintersporters. Fanatieke skiërs en snowboarders die geen angst kennen, trotseren de steilste afdaling van Oostenrijk met een verloop van 80%. Funparken, verlichte pistes in de avonduren en rodelplezier zorgen voor het aanvullende winterplezier. Met St. Anton am Arlberg huisvest Tirol het grootste aaneengesloten wintersportgebied van Oostenrijk. Hier heeft u de keuze uit 348 pistekilometers in alle moeilijkheidsgraden.Tussen het skiën door kunt u op adem komen door gebruik te maken van de aanwezige liften en uiteraard bij de gezellige berghutten en après-ski bars. 


De 10 grootste skigebieden in één oogopslag
Cloud 9: zonneterras op de Innsbrucker Seegrube, © Tirol Werbung/Michael Gams
© Cloud 9: zonneterras op de Innsbrucker Seegrube, © Tirol Werbung/Michael Gams
Voorjaarsskiën

In maart gaat in Tirol het skiseizoen voor de echte genieters van start. In de ochtend afdalen van de strak geprepareerde pistes en in de middag genieten in de zon op de terrassen van de knusse berghutten tussen een indrukwekkend bergpanorama.


Meer weten

Direct te boeken: de beste aanbiedingen voor skiers


Omhoog
Live Chat
Live Chat