© Franz Gerdl
© Franz Gerdl

Winterwandelen

Winterwandelen in Tirol is een veelzijdige en inspirerende vrijetijdsbesteding. Of het nu gaat om gezinnen, actieve vakantiegangers of recreatieve wandelaars, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek het besneeuwde winterlandschap van Tirol tijdens het winterwandelen en ervaar onvergetelijke winterse avonturen weg van de drukte op de skipistes. Alle Tiroler regio’s bieden goed gemarkeerde en geruimde paden voor het winterwandelen. Met korte routes van een kwartier tot wandeltochten van een paar uur, vindt u in Tirol altijd een route die past bij uw ervaring en ambities.
 

Winterwandelen: Tirol voor fijnproevers

Als culinaire wandelaar geniet u van recreatieve winterwandelingen door het schilderachtige winterlandschap van Tirol. Een ideale route is bijvoorbeeld door het Kaiserbachtal in de richting van het Griesner bergrestaurant. Maak kennis met de Tiroler gastvrijheid en gebruik deze gelegenheid om even bij te komen en op te laden voor de terugweg.
 

Voor actieve winterpret: winterwandelen, rodelen en meer

Sportievelingen vinden uitdaging bij zowel eenvoudige als moeilijke routes in Tirol. Winterwandelen kan ook perfect worden gecombineerd met andere winteractiviteiten in Tirol. De steilere routes garanderen een leuke en mooie rodeltocht. Zo roetsjt u bij sommige routes langs de Piburger See en de Berglsteiner See. Tijdens een winterwandeling kunt u voor de variatie ook stoppen bij deze bergmeren en een paar rondjes schaatsen.

Tips voor winterwandelingen
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.