© Tirol Werbung / Frank Stolle
© Tirol Werbung / Frank Stolle

Winterwandelen

Sprookjesachtig landschap, wit besneeuwde bossen, frisse berglucht en een weids uitzicht op de Tiroler bergen: tijdens een winterwandeling is de magie van het winterseizoen op en top voelbaar.

De stralen van de laagstaande zon breken door de takken van dennen en sparren. Vers gevallen sneeuw dempt elk geluid, enkel het gekraag van voetstappen in de sneeuw is te horen. De Tiroler bergen zijn in de winter koud en hartverwarmend tegelijk. De beste manier om de wintermagie te ervaren, is tijdens een winterwandeling ver weg van de levendige skipistes en -dorpen. Er zijn talloze mooie routes beschikbaar, van gemakkelijk tot moeilijk, zowel voor gezinnen als voor sportieve, actieve vakantiegangers. Sommige Tiroler winterwandelregio's richten zich specifiek op deze fijne natuurbelevenissen. Hier voeren vrijgemaakte wandelpaden door prachtige landschappen, nodige knusse berghutten met knapperende open haarden uit tot rust en vertellen ervaren natuurparkgidsen over de flora en fauna van de winter.

De stralen van de laagstaande zon breken door de takken van dennen en sparren. Vers gevallen sneeuw dempt elk geluid, enkel het gekraag van…

toon meertoon minder

De leukste tips voor wandelen in de sneeuw

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.