Highline179, © Strabag/Naturparkregion Reutte
Highline179, © Strabag/Naturparkregion Reutte

Bezienswaardigheden in Tirol


Naar een theatervoorstelling in Innsbruck, een bergwandeling maken in Reutte, badderen in de Achensee of van de pistes af in de Kitzbüheler Alpen. Of de zon nou schijnt, het regent, waait of sneeuwt: in Tirol is er voor ieder wat te beleven.

In Tirol is niet alleen het berglandschap te bewonderen, ook vele andere bezienswaardigheden zijn het bezoeken meer dan waard. Snuif cultuur in Wenen, Kufstein of Lienz. Bewandel de pittoreske steegjes in het middeleeuwse Rattenberg of bewonder het Gouden Dak in Innsbruck. Voor meer avontuur zijn er ook nog verschillende themaparken met uitdagende klimparadijzen hoog in de bomen, sneeuwwitte rodelbanen of snelle waterglijbanen. Maar er is ook veel te leren, in de verschillende musea maakt men kennis met het verleden en heden van Tirol. Om nog maar te zwijgen over de indrukwekkende uitzichtpunten, woeste watervallen en de idyllische meren in de bergen. Kortom Tirol heeft veel te bieden. 

In Tirol is niet alleen het berglandschap te bewonderen, ook vele andere bezienswaardigheden zijn het bezoeken meer dan waard. Snuif cultuur…

toon meertoon minder

Bezienswaardigheden, attracties en uitstapjes

Toon meer +

Cultuur

Waterpret

Toon meer +

Spanning en actie

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.