Rodelbaan Mieders in het Stubaital, © Serlesbahnen Mieders
Rodelbaan Mieders in het Stubaital, © Serlesbahnen Mieders

Rodelen in Tirol


Stap op een slee en u bent klaar om te gaan! Rodelen in Tirol in Oostenrijk is kinderspel en een leuke activiteit voor jong en oud. Beleef zelf de rodelmogelijkheden in Tirol en roetsj met een slee het dal in.

Rodelen doe je natuurlijk op de rodelbanen in Tirol. Van jonge kinderen tot de wat ouderen onder ons: vind de juiste rodelbaan, stap op een slee en u bent klaar om te gaan! Rodelen in Tirol in Oostenrijk is niet moeilijk en een leuke activiteit voor jong en oud. De talloze de rodelmogelijkheden in Tirol in Oostenrijk zorgen voor veel sneeuwplezier voor u en uw vrienden en familie.  

Rodelen doe je natuurlijk op de rodelbanen in Tirol. Van jonge kinderen tot de wat ouderen onder ons: vind de juiste rodelbaan, stap op een slee en u…

toon meertoon minder
Rodelbaan Juifenalm in het Sellraintal, © Tirol Werbung/Mario Webhofer
Rodelen in Tirol

Meer dan 750 km aan rodelbanen

In heel Tirol vindt u meer dan 750 km aan officiële, goed onderhouden rodelbanen. Hierbij mogen avond rodel-party’s op verlichte banen niet ontbreken. De sfeervolle berghutten nodigen tussen al het speelplezier uit voor een korte pauze met thee, glühwein en iets lekkers. Geniet ook van gezellig rodelavontuur in het hart van de Alpen.

Info en tips voor rodelen in Tirol

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.