© FIS Freeski World Cup Stubai / Andreas Vigl
© FIS Freeski World Cup Stubai / Andreas Vigl

Top-Evenementen in Tirol


Niet alleen in de winter, ook in de zomer staan er in Tirol talloze top-evenementen op de agenda; culturele, sportieve én culinaire. De ene keer wordt u uitgenodigd mee te doen, de andere keer laat u zich als toeschouwer verrassen en misschien zelfs betoveren.

Het ‘Hahnenkamm-Rennen’ in Kitzbühel, de ‘Operettensommer Kufstein’, het EK Boulder in Innsbruck of de Ötztal fietsmarathon in Sölden - het hele jaar door trekken de top-evenementen in Tirol tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Zij moedigen topsporters uit de hele wereld aan, die op ski’s, mountainbikes of in kajaks topprestaties leveren tijdens marathons en internationale kampioenschappen. Ze genieten van bekende muzikanten en zangers in schouwburgen en op de vele poppodia. Of ze doen actief mee bij grote evenementen, zoals de jaarlijkse ‘Karwendelmarsch’. Het enorme scala aan evenementen bewijst één ding: in Tirol houden ze van sportieve records en top-entertainment.

Evenementen in de winter

Dit mag u niet missen: evenementen rondom Pasen 2020

Toon meer +
© Ötztal Tourismus/Rudi Wyhlidal
Top seizoensluiting events

In Tirol wordt het skiseizoen met supersterren, muzikale highlights en shows van topniveau in stijl afgesloten. Bij de winterse sluitingsevenementen in heel Tirol feesten de gasten mee.Meer weten

Evenementen in de zomer

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat