Vuur en licht: De nieuwe editie van Adventure Night Serfaus is weer boordevol vuurwerk en lasershows, © Seilbahn Komperdell
Vuur en licht: De nieuwe editie van Adventure Night Serfaus is weer boordevol vuurwerk en lasershows, © Seilbahn Komperdell

Afgelast

Adventure Night Serfaus

Serfaus, ledere Woensdag Van 16.12.2020 - 07.04.2021

De nieuwe editie van de openluchtshow met het thema 'Fairytale' staat opnieuw boordevol acrobatiek en fantastische stunts. Maar ook is er aandacht voor romantiek. In december is de première bij de Komperdell in Serfaus.

'Fairytales' – dit is het thema van de bijzondere Adventure Night komend winterseizoen. Het grote openluchtspektakel van de skischool Serfaus bij het middenstation van de Komperdellbaan creert een unieke sfeer onder de sterrenhemel. Alles draait om de mooiste balades en populaire liedjes uit de meest succesvolle musicals. Het hoogplateau Komperdell wordt prachtig verlicht door het vuurwerk, de acrobatische stunts doen het publiek versteld staan en de fraaie muziekscenes dragen nog eens extra bij aan de romantische sfeer. De show is geschikt voor de hele familie. 

De première vindt plaats op 16 december om 21.00 uur. Vanaf die datum wordt de show tot en met 7 april elke woensdag om de zelfde tijd opgevoerd. Alleen de laatste voorstelling start om 21.30 uur en met als thema 'Charity Adventure Night'. De opbrengsten van deze avonden komen ten goede aan liefdadigheidsinstellingen in Tirol. 

Op show-avonden is de Kompardellbahn van 18.00 tot 23.00 uur in bedrijf. De laatste bergrit is om 22.30 uur.

Spannende acrobatische hoogstandjes tijdens Adventure Night Serfaus, © Seilbahn Komperdell/Müller
Grote plattegrond openen

Data

ledere Woensdag Van 16.12.2020 - 07.04.2021

Het event vindt elke woensdag plaats. 

Prijsinformatie

10,50 tot 16,-

Volwassenen betalen inclusief berg- en dalvaart € 16,-, jongeren € 13,50 en kinderen € 10,50. De avondkaart is inclusief nachtskiën of rodelavond, kosten zijn respectievelijk € 22,-, € 19,- en € 16,-. 

Evenementlocatie

Serfaus
Dorfbahnstraße 75
6534 Serfaus

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.