De Dreiländergiro is een van de grootste wielerevenementen van Europa, © sportograf
De Dreiländergiro is een van de grootste wielerevenementen van Europa, © sportograf

Dreiländergiro

Nauders, 30.06.2019

Tijdens de 26e editie van de Dreiländergiro nemen wielrenners uit 30 verschillende landen het tegen elkaar op. Met de wielren tour rijden de deelnemers door Oostenrijk, Italië en Zwitsersland. Ook in 2019 is het een van de grootste wielerevenementen van Europa.

De Dreiländergiro is een van de grootste wielrenevenementen van Europa waarbij jaarlijks 3.000 deelnemers uit 30 verschillende landen tegen elkaar strijden. De route voert door Oostenrijk, Italië en Zwitserland en kent twee varianten.

Route A: de reguliere route bestaat uit een zeer uitdagend traject van 168 km, waarbij meer dan 3.300 hoogtemeters overbrugt moeten worden met stijgingspercentages tot 15%. De route loopt van Nauders over de Stilfserjoch, de Umbrailpass, de Ofenpass en door het Engadin terug naar Nauders.

Route B: deze route voert over de Stilfserjoch en de Umbrailpass naar St. Maria en terug naar Nauders door het Obere Vinschgau. In totaal worden op dit traject 120 km en 2.900 hoogtemeters afgelegd.

Dreiländergiro: met meer dan 3.000 deelnemers aan de start, © sportograf
Grote plattegrond openen

Data

30.06.2019

Prijsinformatie

82,90 tot 87,90

Het standaard ticket voor de Vinschgau-route kost € 80,-, het last-minute ticket kost € 85,-, excl. € 2,90 servicekosten. De route Engadin is al uitverkocht. Meer informatie vindt u hier.

Evenementlocatie


6543 Nauders

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat