Fanfarebands tijdens het Olala Straattheater Festival zorgen voor een vrolijke noot, © Sebastian Höhn
Fanfarebands tijdens het Olala Straattheater Festival zorgen voor een vrolijke noot, © Sebastian Höhn

Internationale Straattheater Festival Olala

Lienz, 28.07.2020 - 01.08.2020

Diverse kunstgroepen uit verschillende landen treden op tijdens het Internationale Straattheater Festival Olala in Lienz. Vijf dagen lang staat de stad in het teken van acrobatiek, straatmuzikanten, lichtshows en het bijzondere 'Neuer Zirkus'.

Van de 40 acts van het Straattheater Festival Olala behoort ongeveer een derde tot het genre 'Neuer Zirkus'. De artiesten gebruiken acrobatiek, kunst, muziek en dans om hun eigen verhalen te vertellen. Een van de acts is 'L'Avis Bidon' van de Franse groep 'Cirque la Compagnie'. Bezoekers kunnen een spectaculaire show verwachten met paalacrobatiek, een vlijmscherpe messen act en meer waarbij gebruik wordt gemaakt van muziek van Wagner tot Noir Désir.

Daarnaast paraderen verschillende muziek- en straatartiesten door de straten en zorgen voor een feestelijke stemming. Ook de fanfarebands 'Orchestre International du Vetex' uit België, 'Desmadre Orkesta' uit Argentinië en 'Fanfare der ersten Liebesnacht' uit Nederland.

Elk jaar tovert het straattheaterfestival Olala met acrobatiek, kunst, muziek, straatcircus, sprookjesachtige lichtinstallaties en allerlei gekke eigenaardigheden de stad om tot een kleurrijk open-lucht podium.

Het publiek wordt getrakteerd op bijzondere optredens tijdens het Olala Festival in Lienz, © Brunner Images/Philipp Brunner
Grote plattegrond openen

Data

28.07.2020 - 01.08.2020

Prijsinformatie

Gratis

De meeste voorstellingen zijn gratis te bezoeken, donaties zijn welkom. Voor een aantal speciale events zijn kaarten vereist.

Evenementlocatie


9900 Lienz

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.