Fanfarebands tijdens het Olala Straattheater Festival zorgen voor een vrolijke noot, © Sebastian Höhn
Fanfarebands tijdens het Olala Straattheater Festival zorgen voor een vrolijke noot, © Sebastian Höhn

Afgelast

Internationale Straattheater Festival Olala

Lienz, 28.07.2020 - 01.08.2020

Diverse kunstgroepen uit verschillende landen treden op tijdens het Internationale Straattheater Festival Olala in Lienz. Vijf dagen lang staat de stad in het teken van acrobatiek, straatmuzikanten, lichtshows en het bijzondere 'Neuer Zirkus'.

De organisatoren van het Internationale Straattheater Festival Olala brengen naar verwachting meer dan 40 producties samen en toveren voor enkele dagen Lienz om in een kleurrijke, fantasiervolle, acrobatische en muzikale wereld. Ook aan boord zijn: het Australisch-Italiaanse duo 'Di Filippo Marionette' met een poëtisch-clownachtige poppenshow, de mystieke bloemennimf Floris, de clichékomedie 'Springtime' van Hendrick-Jan de Stuntman en Merel Kamp uit Nederland met een 'stomme film act' en de artistieke show van het Franse trio 'Cirque Exalté'. Voor alle kermisfans bedacht het Nederlandse kunstenaarscollectief Dropstuff 'Bumper Ballet' - 's werelds eerste zelfrijdende botsauto.

Daarnaast paraderen verschillende muziek- en straatartiesten door de straten en zorgen voor een feestelijke stemming. Elk jaar tovert het straattheaterfestival Olala met acrobatiek, kunst, muziek, straatcircus, sprookjesachtige lichtinstallaties en allerlei gekke eigenaardigheden de stad om tot een kleurrijk open-lucht podium.

Het publiek wordt getrakteerd op bijzondere optredens tijdens het Olala Festival in Lienz, © Brunner Images/Philipp Brunner
Grote plattegrond openen

Data

28.07.2020 - 01.08.2020

Prijsinformatie

Gratis

De meeste voorstellingen zijn gratis te bezoeken, donaties zijn welkom. Voor een aantal speciale events zijn kaarten vereist.

Evenementlocatie


9900 Lienz

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.