Ischgl Ironbike Festival


Ischgl, 02.08.2018 - 04.08.2018

De legendarische Ischgl Iron Bike 2018 zal dit jaar opnieuw plaatsvinden als meerdaags mountainbike festival. Dit jaar kunnen bezoekers, naast de MTB-Marathon, ook genieten van een grote expo, spectaculaire shows en een familievriendelijke variant op de fietswedstrijd.

De Ischgl Iron Bike is een van de zwaarste mountainbike marathons in Europa. Dit jaar trakteert het sportieve evenement enthousiaste deelnemers en toeschouwers op een aantrekkelijk meerdaags programma. Het nieuwe Expo-Area van het festival is de centrale ontmoetingsplaats voor sporters en sportliefhebbers.

Het sportevent start op 2 augustus om 20.00 uur met de nieuwe 'Ischgl Alpenhaus Trophy': een nachtelijke klim van bijna 1000 meter op een verlicht parcours. Om 21.30 uur begint ook de 'E-Bike-Fuchsjagd'. Op 3 augustus starten de pro’s met de 'Ischgl Show Track': een nek-aan-nekrace door het dorpscentrum, en om 15.30 uur starten de kleine bikers onder ons bij de 'Ironbike Kids & Juniors Trophy'.

Zaterdag 4 augustus staat volledig in het teken van de legendarische Iron Bike Marathon waarbij de internationale professionals en de ambitieuze amateurs op vier verschillende routes strijden om het prijzengeld.

Ischgl Ironbike Festival, © TVB Paznaun - Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

02.08.2018 - 04.08.2018

Prijsinformatie

Tot 31 mei 2017 kunnen wandelaars zich met korting aanmelden voor het Ischgl Ironbike Festival. Een ticket kost dan maar €45,-. Tot 31 juli 2017 kost een ticket €55,- en last-minute aanmeldingen kosten €65,-. De andere races kosten tussen de €6,- (Junior Trophy) en €35,- (Alpenhaus Trophy). Voor aanmeldingen klik hier

 

De toegangsprijzen liggen tussen € 35,- en € 116,- afhankelijk van de competitie en de inschrijfperiode. De deelname aan de 'Ironbike Kids & Juniors Trophy' kost € 7,-. Klik hier voor verdere informatie en registratie.

Evenementlocatie


6561 Ischgl

Informatie over de plaats


Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat