Ischgl Ironbike Festival, © TVB Paznaun - Ischgl
Ischgl Ironbike Festival, © TVB Paznaun - Ischgl

Ischgl Ironbike

Ischgl, 02.08.2024 - 03.08.2024

De legendarische Ischgl Iron Bike zal dit jaar opnieuw plaatsvinden als meerdaags mountainbike festival. Dit jaar kunnen bezoekers, naast de MTB-Marathon, ook genieten van een grote expo, spectaculaire shows en een familievriendelijke variant op de fietswedstrijd.

De Ischgl Iron Bike is een van de zwaarste mountainbike marathons in Europa. Dit jaar trakteert het sportieve evenement enthousiaste deelnemers en toeschouwers op een aantrekkelijk meerdaags programma. De Expo-Area van het festival is de centrale ontmoetingsplaats voor sporters en sportliefhebbers.

Op het programma staat onder meer de legendarische 'Ischgl Alpenhaus Trophy': een nachtelijke klim van bijna 1.000 meter op een verlicht parcours. Ook is er de 'E-bike Vossenjacht' met skischanslegende Andreas Goldberger. Bij de 'Ironbike Kids & Juniors Trophy' staan de kleine bikers onder ons aan de start.  

Zaterdag staat volledig in het teken van de legendarische Iron Bike Marathon waarbij de internationale professionals en de ambitieuze amateurs op drie verschillende routes strijden om het prijzengeld.

De Ischgl Iron Bike is een van de zwaarste mountainbike marathons in Europa. Dit jaar trakteert het sportieve evenement enthousiaste deelnemers en…

toon meertoon minder
Ischgl Ironbike Festival, © TVB Paznaun - Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

02.08.2024 - 03.08.2024

Prijsinformatie

19,- tot 81,-

Het inschrijfgeld voor de 'Alpenhaus Trophy' en de 'E-bike Vossenjacht' bedraagt € 52,-, tot 31 juli € 42,-. Voor de UCI Stage Race S2 (Alpenhaus Trophy Hillclimb, individuele ritten, Short Track en Ironbike Marathon) € 98,- tot 31 mei, € 108,- tot 31 juli en € 130,- tot 1 augustus. Deelname aan de Kids & Junior Trophy kosten € 7,-. Voor meer informatie klikt u hier.

Evenementlocatie


6561 Ischgl

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6561 Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.