Ischgl Ironbike Festival


Ischgl, 02.08.2018 - 04.08.2018

De legendarische Ischgl Iron Bike zal dit jaar opnieuw plaatsvinden als meerdaags mountainbike festival. Dit jaar kunnen bezoekers, naast de MTB-Marathon, ook genieten van een grote expo, spectaculaire shows en een familievriendelijke variant op de fietswedstrijd.

De Ischgl Iron Bike is een van de zwaarste mountainbike marathons in Europa. Dit jaar trakteert het sportieve evenement enthousiaste deelnemers en toeschouwers op een aantrekkelijk meerdaags programma. Het nieuwe Expo-Area van het festival is de centrale ontmoetingsplaats voor sporters en sportliefhebbers.

Het sportevent start op 3 augustus met de nieuwe 'Ischgl Alpenhaus Trophy': een nachtelijke klim van bijna 1000 meter op een verlicht parcours. Op 4 augustus starten de pro’s met de 'Ischgl Palio XCC': een nek-aan-nekrace door het dorpscentrum. Zaterdag staat volledig in het teken van de legendarische Iron Bike Marathon waarbij de internationale professionals en de ambitieuze amateurs op drie verschillende routes strijden om het prijzengeld.

Op zondag, de laatste dag van het festival, eindigen beginners en families met de ‘Easy Ironbike’. Ook vindt deze dag de ‘Ischgl Ironbike Junior Trophy’ plaats: een race voor jong talenten tussen de vijf en twaalf jaar oud. 

 

Ischgl Ironbike Festival, © TVB Paznaun - Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

02.08.2018 - 04.08.2018

Prijsinformatie

Tot 31 mei 2017 kunnen wandelaars zich met korting aanmelden voor het Ischgl Ironbike Festival. Een ticket kost dan maar €45,-. Tot 31 juli 2017 kost een ticket €55,- en last-minute aanmeldingen kosten €65,-. De andere races kosten tussen de €6,- (Junior Trophy) en €35,- (Alpenhaus Trophy). Voor aanmeldingen klik hier

Evenementlocatie


6561Ischgl

Informatie over de plaats


Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat