Ischgl Ironbike Festival, © TVB Paznaun - Ischgl
Ischgl Ironbike Festival, © TVB Paznaun - Ischgl

Ischgl Ironbike

Ischgl, 31.07.2019 - 03.08.2019

De legendarische Ischgl Iron Bike 2019 zal dit jaar opnieuw plaatsvinden als meerdaags mountainbike festival. Dit jaar kunnen bezoekers, naast de MTB-Marathon, ook genieten van een grote expo, spectaculaire shows en een familievriendelijke variant op de fietswedstrijd.

De Ischgl Iron Bike is een van de zwaarste mountainbike marathons in Europa. Dit jaar trakteert het sportieve evenement enthousiaste deelnemers en toeschouwers op een aantrekkelijk meerdaags programma. Het nieuwe Expo-Area van het festival is de centrale ontmoetingsplaats voor sporters en sportliefhebbers.

Het sportevent start op 31 juli om 16.00 uur met een proloog, een individuele tijdrit. Op 1 augustus om 20.00 uur vindt de legendarische 'Ischgl Alpenhaus Trophy' plaats: een nachtelijke klim van bijna 1000 meter op een verlicht parcours. Op 2 augustus om 14.00 uur gaat de 'Ironbike Kids & Juniors Trophy' van start voor de kleine bikers onder ons. Om 18.00 uur start in het dorpscentrum de 'Ischgl Show Track' voor de bike-professionals.

Zaterdag staat volledig in het teken van de legendarische Iron Bike Marathon waarbij de internationale professionals en de ambitieuze amateurs op vier verschillende routes strijden om het prijzengeld.

Ischgl Ironbike Festival, © TVB Paznaun - Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

31.07.2019 - 03.08.2019

Prijsinformatie

Voor meer informatie omtrent toegangsprijzen en registratie klikt u hier.

Evenementlocatie


6561 Ischgl

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat