Pistebully's, vuurwerk, vliegers, skishows: tijdens de Nightflow Fiss toont het skigebied alles wat zij te bieden heeft, © Bergbahnen Fiss-Ladis
Pistebully's, vuurwerk, vliegers, skishows: tijdens de Nightflow Fiss toont het skigebied alles wat zij te bieden heeft, © Bergbahnen Fiss-Ladis

'Remember' - Nightflow Fiss

Fiss, -

Indrukwekkende sprongen, vuurwerkshows en bijzondere dansen - daar staat de Nightflow Fiss voor. Dit jaar is het thema van de bijzondere show 'The White Universe' en staat in het teken van oneindigheid.

Gedurende het hele winterseizoen van 2018/2019 wordt er iedere week op de Moseralm een openluchtshow weggegeven: Nightflow. Dit jaar is het thema van de shows 'The White Universe' . Op de pistes worden spetterende dansen, indrukwekkende acrobatische kunsten, sneeuwsprongen en imposante licht- en vuurwerkshows gepresenteerd. De shows worden verzorgd door verschillende acteurs en de skileraren van de skischool Fiss-Ladis.

Donderdag 27 december vanaf 20:30 uur zal de show voor de eerste keer van het seizoen plaatsvinden. Vanaf 3 januari tot en met 16 april 2019, wordt de show iedere dinsdag om dezelfde tijd gegeven. Op de avonden van de show zal de Möseralmbahn van 18.00 uur tot 22.00 draaien.

Tijdens de Nightflow Fiss laten skileraren zien wat zij kunnen, © Bergbahnen Fiss-Ladis
Grote plattegrond openen

Data

27 dec. 2018 - 16 apr. 2019

Prijsinformatie

10,- tot 15,-

Tickets voor volwassenen kosten €15,-, jongeren €12.50 en kinderen €10.

Evenementlocatie

Fiss
6533 Fiss

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat