Pistebully's, vuurwerk, vliegers, skishows: tijdens de Nightflow Fiss toont het skigebied alles wat zij te bieden heeft, © Bergbahnen Fiss-Ladis
Pistebully's, vuurwerk, vliegers, skishows: tijdens de Nightflow Fiss toont het skigebied alles wat zij te bieden heeft, © Bergbahnen Fiss-Ladis

Afgelast

Nightflow Fiss

Fiss, ledere Dinsdag Van 22.12.2020 - 06.04.2021

Indrukwekkende sprongen, vuurwerkshows en bijzondere dansen - daar staat de Nightflow Fiss voor. Dit jaar is het thema van de bijzondere show 'Rock the Show' en staat in het teken van rockmuziek.

Gedurende het hele winterseizoen wordt er iedere week op de Moseralm een openluchtshow weggegeven: Nightflow. Dit jaar is het thema 'Rock the Show' . Op de pistes worden spetterende dansen, indrukwekkende acrobatische kunsten, sneeuwsprongen en imposante licht- en vuurwerkshows gepresenteerd. De shows worden verzorgd door verschillende professionals en de skileraren van de skischool Fiss-Ladis.

De eerste show van het siezoen vindt om 20.30 uur plaats. Vanaf eind december tot begin januari staat de voorstelling iedere dinsdag om dezelfde tijd op het podium. Op de avonden van de show zal de Möseralmbahn van 17.45 uur tot 22.00 draaien.

Tijdens de Nightflow Fiss laten skileraren zien wat zij kunnen, © Bergbahnen Fiss-Ladis
Grote plattegrond openen

Data

ledere Dinsdag Van 22.12.2020 - 06.04.2021

Prijsinformatie

10,50 tot 16,-

Tickets voor volwassenen kosten € 16,-, jongeren € 13,50 en kinderen € 10,50.

Evenementlocatie

Fiss
6533 Fiss

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.