Rad Marathon Tannheimer Tal


Tannheim, 09.07.2017

Tijdens de 9e editie van de Rad Marathon staan in het prachtige Tannheimer Tal drie afstanden op het programma: 85, 130 en 230 kilometer.

De Radmarathon van Tannheimer Tal is een sportieve uitdaging met Tannheim als start- en eindpunt. Deelnemers kunnen op basis van trainingsniveau en eigen voorkeur kiezen uit drie afstanden, deze verschillen in lengte en hoogtemeters. De meest uitdagende route is 230 km lang en overbrugt 3.500 hoogtemeters in Allgäu aan de Duitse kant. De middelzware route is 130 kilometer lang en overbrugt 930 hoogtemeters boven het Lechtal. De meest eenvoudige route, maar nog steeds erg uitdagend, telt 85 km en overbrugt 690 hoogtemeters. Op alle drie de afstanden doen zo'n 2.500 deelenemers mee. 

Voor degenen die zich optimaal willen voorbereiden, zijn de traningsprogramma's van Marcel Wüst een aanrader. De trainingen vinden plaats van 3 tot 10 juni en van 3 tot 8 juli. In de tweede week is ook Gerrit Glomser als trainer aanwezig. Meer informatie is te vinden op www.tannheimtal.com.


De Rad-Marathon voert door prachtige berglandschappen., © Marco Felgenhauer
Grote plattegrond openen

Data

09.07.2017

Geen prijsinformatie

Evenementencategorie

Tannheim
6675Tannheim

Informatie over de plaats


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Omhoog
Live Chat
Live Chat