Bij de Rad-Marathon Tannheimer Tal zijn er drie routes om uit te kiezen., © Marco Felgenhauer
Bij de Rad-Marathon Tannheimer Tal zijn er drie routes om uit te kiezen., © Marco Felgenhauer

Afgelast

Rad Marathon Tannheimer Tal

Tannheim, 04.07.2021

Van amateur tot prof: Voor de 12e editie van de Rad Marathon staat in het prachtige Tannheimer Tal, naast de bekende drie afstanden van 92, 131 en 220 kilometer, ook een beginners variant van 58 kilometer op het programma.

De geliefde Radmarathon van Tannheimer Tal viert dit jaar haar 12e verjaardag. Deelnemers kunnen naast de bekende drie afstanden, sinds enkele jaren ook kiezen uit een traject van 58 kilometer en 400 hoogtemeters. Deze staat open voor alle rijders van 12 jaar en ouder. De andere parcours blijven onveranderd. De meest uitdagende route is 220 km lang en overbrugt 3.500 hoogtemeters in Allgäu aan de Duitse kant. De middelzware route is 131 kilometer lang, omvat 700 hoogtemeters en voert boven het Lechtal. De meest eenvoudige route, maar nog steeds erg uitdagend, telt 92 km en 530 hoogtemeters. Dit traject voert ook door het charmante Lechtal met het keerpunt bij Elmen.

Voor degenen die zich optimaal willen voorbereiden, zijn de traningsprogramma's van Marcel Wüst en Gerrit Glomser een aanrader. De trainingen vinden plaats van 22 tot 19 mei en van 28 juni tot 3 juli 2021. Meer informatie is hier te vinden.

De Rad-Marathon voert door prachtige berglandschappen., © Marco Felgenhauer
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

35,- tot 79,-

Toegangsprijs: afhankelijk van de route en inschrijftijd € 35,- tot € 79,-. Aanmelden kan tot 1 juli 2021. Latere inzendingen mogelijk tegen een meerprijs van € 10,-. Meer informatie vindt u hier.

Evenementlocatie

Tannheim
6675 Tannheim

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Ihr Ziel: 6675 Tannheim, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.