© Dominik Zwerger / www.actioncam-chiemgau.de
© Dominik Zwerger / www.actioncam-chiemgau.de

Ritter-Fest Kufstein

Kufstein, 07.06.2019 - 10.06.2019

Tijdens Pinksteren keren de middeleeuwen terug in het kasteel van Kufstein. De 11e editie van het ‘Ritter-Fest’ staat in het teken van kruisende zwaarden, vliegende pijlen en bezingen muzikanten het leven.

In 2019 nemen vier dagen lang ridders, jonkvrouwen en jongleurs tijdens Pinksteren het fort in Kufstein over. Dit jaar verzamelen zich voor de 11e keer honderden acteurs uit heel Europa op het ‘Ritter-Fest’. Bezoekers van het festival laten zich onderdompelen in de wereld van zwaardvechters, vuurspuwers, minnezangers en landsknechten.  

Het festival biedt een uitgebreid programma met onder andere riddergevechten, kampvuur, vechtshows en middeleeuwse muziek. Ook is er een ambachtelijke markt waar bezoekers onder andere sieraden, bijzondere kleding en ambachtsproducten kunnen kopen. De kinderen vermaken zich in de middeleeuwse speeltuin waar ze leren ringsteken en boogschieten. 

© Dominik Zwerger / www.actioncam-chiemgau.de

Data

07.06.2019 - 10.06.2019

Prijsinformatie

Ticketprijzen voor 2019 zijn te vinden op de website van de organisator. Voorgaande jaren bedroegen tickets voor volwassenen € 16,-, € 7,- voor kinderen onder de 16 en € 35,- voor een gezin. Middeleeuws geklede bezoekers krijgen korting.

Evenementlocatie


6330 Kufstein

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat