Vuurspuwers zorgen voor grote ogen tijdens de Ridderspelen in Ehrenberg, © Robert Eder/TVB Reutte
Vuurspuwers zorgen voor grote ogen tijdens de Ridderspelen in Ehrenberg, © Robert Eder/TVB Reutte

Ridderspelen Ehrenberg

Reutte, 26.07.2019 - 28.07.2019

'Welkom in de Middeleeuwen' is het thema van de ridderspelen in Ehrenberg in 2019, die bezoekers meenemen op een spannende reis naar een vervlogen tijdperk.

Onder het motto ‘Welkom in de Middeleeuwen’ vindt wederom dit jaar het grootste historische evenement van Europa in zijn soort plaats. Tienduizenden liefhebbers van geschiedenis komen van heinde en verre naar Reutte om dit fenomenale spektakel bij te wonen, dat in 2019 voor de 16e keer plaatsvindt.

Meer dan 2.000 spannende, avontuurlijke en edele figuren in historische kledij, spannende geënsceneerde Romeinse voorstellingen en een spectaculair riddertoernooi met prachtige wedstrijdpaarden zorgen voor vermaak. Ook zijn er concerten, activiteiten voor kinderen en is er een grote Middeleeuwse markt. Op zaterdagavond om 23:00 uur lichten de hellingen van Ausserferntals betoverend op door het grote vuurwerkspektakel. 

Ridderspelen Ehrenberg, © Robert Eder/TVB Reutte
Grote plattegrond openen

Data

26.07.2019 - 28.07.2019

Prijsinformatie

10,- tot 56,-

Dagkaarten kosten online € 22,- voor volwassenen (ouder dan 16 jaar), € 10,- voor kinderen (6 tot 15 jaar) en € 56,- voor een gezin (2 volwassenen, 2 kinderen), excl. toeslagen. Kinderen tot 6 jaar zijn gratis. Ook zijn er vanaf 18.30 uur avondkaarten met korting aan de kassa te verkijgen. Klik hier om tickets te boeken.

Evenementlocatie

Reutte
6600 Reutte

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat