Ridderspelen Ehrenberg


Reutte, 27.07.2018 - 29.07.2018

'Welkom in de Middeleeuwen' is het thema van de ridderspelen in Ehrenberg die bezoekers meenemen op een spannende reis naar een vervlogen tijdperk.

Onder het motto ‘Welkom in de Middeleeuwen’ vindt wederom dit jaar het grootste historische evenement van Europa in zijn soort plaats. Tienduizenden liefhebbers van geschiedenis komen van heinde en verre naar Reutte om dit fenomenale spektakel, dat in 2018 voor de 15e keer plaatsvindt, bij te wonen.

Boeiende, avontuurlijke en edele figuren in historische kledij, spannende geënsceneerde Romeinse voorstellingen en een spectaculair riddertoernooi met prachtige wedstrijdpaarden zorgen voor vermaak. Ook zijn er concerten, activiteiten voor kinderen en is er een grote Middeleeuwse markt. Op zaterdagavond om 23:00 uur lichten de hellingen van Ausserferntals betoverend op door het grote vuurwerkspektakel. 

© Robert Eder/TVB Reutte
Grote plattegrond openen

Data

27.07.2018 - 29.07.2018

Prijsinformatie

10,- tot 22,-

Dagkaarten kosten online € 22,- voor volwassenen (ouder dan 16 jaar), € 10,- voor kinderen (6 tot 15 jaar) en € 56,- voor een gezin (2 volwassenen, 2 kinderen), excl. toeslagen. Kinderen tot 6 jaar zijn gratis. Klik hier om tickets te boeken.

Evenementlocatie

Reutte
6600 Reutte

Informatie over de plaats


Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat