Het muziekfestival Snowbombing staat in het teken van een kleurrijk feest., © Andrew Whitton
Het muziekfestival Snowbombing staat in het teken van een kleurrijk feest., © Andrew Whitton

Snowbombing

Mayrhofen, 08.04.2024 - 13.04.2024

In de laatste week van het skiseizoen worden er weer duizenden gasten uit Groot-Brittannië verwacht in Mayrhofen - op het legendarische muziekfestival "Snowbombing". Topmuzikanten en DJ-grootheden zoals Fatboy Slim, Bicep en de Dub Pistols betreden het podium.

Zes dagen lang wordt het einde van het winterseizoen in Mayrhofen gevierd. Het Snowbombing event is al meer dan 20 jaar een traditie in het zuidelijke deel van het Zillertal en biedt een goede mix van een muziekfestival en pisteplezier. Half april worden duizenden bezoekers, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland, verwacht die op de ski's of snowboards de laatste eer bewijzen aan de sneeuw. 's Avonds is er alle tijd om heerlijk te dansen op de beste clubmuziek in het licht van de lasershows. 

Een eersteklas line-up van bekende dj's en bands staat garant voor een bedwelmende festivalsfeer. Van de festivalsfeer in de sneeuw genieten niet alleen de bezoekers, maar ook de muzikanten zelf: Tom Clarke van de Engelse band The Enemy omschrijft de sneeuwbombardementen als het "beste festival ter wereld". Er zijn optredens in de Racket Club, de Arena en in de Brück'n Stadl.

Zes dagen lang wordt het einde van het winterseizoen in Mayrhofen gevierd. Het Snowbombing event is al meer dan 20 jaar een traditie in het…

toon meertoon minder
Tijdens het muziekfestival Snowbombing zijn ook veel sportieve activiteiten., © Andrew Whitton
Grote plattegrond openen

Data

08.04.2024 - 13.04.2024

Prijsinformatie

Tickets inclusief accommodatie (5 nachten) zijn verkrijgbaar vanaf ca. € 333,- per persoon in een 5-personen appartement, afhankelijk van de accomodatiecategorie. Meer informatie via www.snowbombing.com.

Evenementlocatie

Mayrhofen im Zillertal
6290 Mayrhofen

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6290 Mayrhofen, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.