Snowbombing


Mayrhofen, 03.04.2017 - 08.04.2017

In de laatste week van het skiseizoen worden er weer 6.000 Britse bezoekers verwacht in Mayrhofen bij het legendarische muziekfestival 'Snowbombing'. Ster-dj's en bands zoals Run the Jewels, Groove Armada en De La Soul zijn er in 2017 ook bij.

Zes dagen lang wordt het einde van het winterseizoen in Mayrhofen gevierd. Het Snowbombing event is al jarenlang een traditie in het zuidelijke deel van het Zillertal en biedt een goede mix van een muziekfestival en pisteplezier. Van 3 april tot en met 8 april 2017 worden duizenden bezoekers, voornamelijk uit Engeland, verwacht die de ski's of snowboards de laatste eer bewijzen. 's Avonds is er alle tijd om heerlijk te dansen op de beste clubmuziek. 

Een sterke line-up van bekende dj's en bands garanderen een spetterend festival. Top-acts van dit jaar zijn onder meer Run the Jewels, Novelist, Chase & Status, Dixon, Grandmaster Flash en DJ Koze. Het festival in de sneeuw valt niet alleen bij bezoekers in de smaak, ook de muzikanten zelf zijn erg enthousiast: "Het beste festival ter wereld'', aldus Tom Clarke van de Britse band The Enemy over Snowbombing. Optredens zijn onder andere te zien in de Racket Club en in het Europahaus.  


Tijdens het muziekfestival Snowbombing zijn ook veel sportieve activiteiten., © Andrew Whitton
Grote plattegrond openen

Data

03.04.2017 - 08.04.2017

Prijsinformatie

Tickets / arrangemenrten uitsluitend verkrijgbaar via www.snowbombing.com

Evenementencategorie

Mayrhofen im Zillertal
6290Mayrhofen

Informatie over de plaats


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Omhoog
Live Chat
Live Chat