Sterarties Sarah Conner bij Stanton Ski Open, © Nina Kuhn
Sterarties Sarah Conner bij Stanton Ski Open, © Nina Kuhn

Stanton Ski Opening met Sarah Conner

St. Anton am Arlberg, 28.11.2019 - 01.12.2019

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar het winterseizoen van St. Anton muzikaal geopend. Tijdens het openingsweekend staat sterartiest Sarah Conner en de Duitse singer-songwriter Nicos Santos op het podium. Daarnaast is er een spannende skiwedstrijd die niet gemist mag worden.

Met sterartiest Sarah Conner en singer-songwriter Nicos Santos heeft St. Anton wederom top acts binnengehaald voor de Skiopening. De twee openluchtconcerten vinden plaats op 30 november en zijn het hoogtepunt van het openingsweekend. Van 29 november tot 1 december is het wederom mogelijk om gratis ski- en snowboards uit te testen bij het dalstation van de Galzigbahn (tussen 9.00 en 16.00 uur). 

Er is ook een downhill-race voor skiërs: een spannend avontuur voor de 222 deelnemers. 'Catch me if you can – die Nacht der langen Schwünge' is de naam van de race die op 28 november in diepe duisternis plaatsvindt. Uitgerust met hoofdlampen en in groepen van twee, achtervolgen de skiathleten elkaar over de beruchte Kandaharpiste en eindigen de race met een uitdagende reuze slalom. Het startsignaal is om 17.30 uur. De officiële opening van de liften en pistes vindt plaats op vrijdag.

© TVB St. Anton am Arlberg / Josef Mallaun
Grote plattegrond openen

Data

28.11.2019 - 01.12.2019

Prijsinformatie

Toegangskaarten voor de concerten van Sarah Connor en Nico Santos zijn vanaf eind september online verkrijgbaar en het VVV-kantoor in St. Anton. Meer informatie vindt u hier

Evenementlocatie


6580 St. Anton am Arlberg

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat