Boomhuttenpad in Stubaital


In de nieuwe attractie ‘Stubai Boomhuttenpad’ kunnen kinderen helemaal zichzelf zijn. De boomhutten symboliseren kabouterhuisjes en nodigen kids uit om te spelen, te ravotten en te klimmen.

Wat heeft een kabouter nodig in een huisje? Een slaapkamer, een keuken, een werkplaats, een speeltuin en natuurlijk: een schatkamer. De nieuwe kinderwagenvriendelijke attractie ‘Stubai Boomhutpad’ heeft voor ieder van deze vijf elementen een eigen boomhut. In deze boomhutten duiken kinderen in het leven van een kabouter en zijn kaboutervriendjes en zoeken zij samen naar edelmetalen.

 

Het pad bevindt zich tussen het middelstation van de Schlick 2000 en Alpengasthof Vergör. De boomhutten zijn met elkaar verbonden door middel van bruggen, kruiptunnels, glijbanen, schommels en zelfs een zipline. De attractie is ideaal voor kinderen die willen spelen, klimmen en natuurlijk willen ontdekken. De kabouter heeft een schatkaart achtergelaten bij het welkomstbord aan de ingang van het boomhuttenpad. Voor wie de verborgen symbolen in de boomhutten vindt, wacht in de Fronebenalm, de Bruggeralm of de Jausenstation Vergör een kleine verrassing. De route duurt ongeveer een uur. 


Boomhuttenpad Stubai, © TVB Stubai Tirol/Andre Schönherr

Gratis toegang. Bereikbaar met de Kreuzjochbahn 

Grote plattegrond openen

Informatie over de plaats


Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Contact

Tourismusverband Stubai Tirol
Dorf 3
6167 Neustift im Stubaital
t   +43.50.1881-0
f   +43.50.1881-199
e   info@stubai.at
w   www.stubai.nl

Andere bestemmingen in de regio


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat