© Bergbahnen Hochoetz
© Bergbahnen Hochoetz

Widiversum

Oetz

In het Hochoetz alpengebied op meer dan 2.000 meter boven zeeniveau, vind je het indrukwekkende 3.000 vierkante meter grote avonturenland "Widiversum" - waar de zoektocht naar het magische kristal begint.

Het Widiversum Hochoetz ligt direct aan het bergstation van de Acherkogelbahn en is vanuit Oetz met de kabelbaan in slechts 10 minuten te bereiken. Of het nu gaat om de magische kloof, de xylofoon van de melkkan, de plonsvijver, het wollen speelbos of het duikelstation van het spinnewiel: totaal wachten er 17 creatieve leer- en speelstations op de kleine avonturiers. Kinderen en volwassenen leren onverwachte en interessante feiten over het Ötztal en zijn natuurschatten op de vele kennisstations. En het plezier gaat nog door: 15 extra attracties wachten de jonge ontdekkingsreizigers op met drie themapaden. Of je nu in de voetsporen van de mijnwerkers treedt, lastige bewegingsopdrachten uitvoert of het parcours voor bergbeklimmers aflegt: de geschiedenis van WIDI komt tot leven en bezoekers worden er deel van. De futuristische 5D-bioscoop Widis Movieshuttle zorgt ook voor entertainment boordevol actie. En iedereen die de puzzel heeft opgelost en het kristal heeft gevonden, kan aan het einde van de missie een beloning tegemoet zien. De mascotte Widi en zijn vrienden kijken uit naar avontuurlijke helpers en gedeelde ervaringen.

Het Widiversum Hochoetz ligt direct aan het bergstation van de Acherkogelbahn en is vanuit Oetz met de kabelbaan in slechts 10 minuten te bereiken. Of…

toon meertoon minder
© Bergbahnen Hochoetz
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec

Dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 16.30 uur met de Acherkogelbahn. 

Naar de openingsuren
Gastenkaarten

Ötztal Card

Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk
Parkeren

Het Widiversum bevindt zich bij het bergstation van de Acherkogelbahn.

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Oetz, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Andere bestemmingen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.