© Mayrhofner Bergbahnen
© Mayrhofner Bergbahnen

Mayrhofner Bergbahnen

Actionberg ‘Penken’ en Genussberg ‘Ahorn’: actie en plezier komen samen, gecombineerd met Mountopolis, de beleveniswereld van de Mayrhofner Bergbahnen.

Op de Ahorn geven Adler, Schneeule en Co. een met spectaculaire luchtacrobatiek show weg. Daarnaast beleven toeschouwers in de Adlerbühne Ahorn bijzondere roofvogeldemonstraties. Het Ahorn plateau biedt ook ontspanning en plezier, als startpunt voor talrijke wandelingen, bijvoorbeeld langs de Ahornsee of Ahornbachl. In de valkerijoase kun je op verschillende stations rond het stuwmeer alles leren over de geschiedenis van de valkerij en de lokale roofvogels. Avonturiers voelen zich thuis op de Penken. Een bijzonder hoogtepunt is het E-Trail parcours. De bergscooters om de Zillertaler bergen te verkennen, een motoriekparcours en een bergspeeltuin met Virginia's boomhut uit het verhaal over AlbertAdler, schommels, een klimtoren, glijbanen en een waterspeelplaats zorgen voor plezier voor het hele gezin.

Nieuw in zomer 2023: AlbertAdler SpieleWelt by Ravensburger met Café-Bistro FreiRaum bij het bergstation Ahornbahn en Lärchnewaldbachl op de Penken.

Op de Ahorn geven Adler, Schneeule en Co. een met spectaculaire luchtacrobatiek show weg. Daarnaast beleven toeschouwers in de Adlerbühne Ahorn…

toon meertoon minder

Activiteiten de Mayrhofner Bergbahnen

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.