Rodelen in Sillian in Osttirol, © Tirol Werbung/Hans Herbig
Rodelen in Sillian in Osttirol, © Tirol Werbung/Hans Herbig

Rodelen met kinderen

Op deze rodelbanen beleeft u de leukste rodeluitstapjes met de kinderen.

De mooiste weg van het dal in Tirol voert over de rodelbaan: een leuk uitstapje voor het hele gezin. Een rodel-uitstapje combineert de beste elementen van de Tiroler winter: eerst een wandeling door het prachtig besneeuwde landschap, vervolgens de snelle gave afdaling en tenslotte de welverdiende Tiroler snack in de gezellige hut. Als er ook kleintjes van de partij zijn, is het van belang dat de klim naar boven voor hen ook goed te doen is. De paden naar de rodelbanen die hier genoemd worden, zijn vlak en goed te bewandelen. Ook de afdalingen zijn ongevaarlijk met weinig bochten en zonder gevaarlijke stukken, zodat deze ook geschikt zijn voor kleine sneeuwkoningen en ijsprinsessen. Bij sommige rodelbanen is het ook mogelijk om met de lift naar het beginpunt te gaan.

Eenmaal op de plaats van bestemming, kunnen de kleintjes zich uitleven in de speeltuin of van de omliggende heuvels afglijden. De hutten, die na de rodelbaantocht voor innerlijke voldoening zorgen, houden ook rekening met de (eet)wensen van kinderen.

De mooiste weg van het dal in Tirol voert over de rodelbaan: een leuk uitstapje voor het hele gezin. Een rodel-uitstapje combineert de beste elementen…

toon meertoon minder

Rodelbanen voor kinderen in Tirol

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.