© Schlosshotel Fiss
© Schlosshotel Fiss

Wellnesshotels voor het gezin in Tirol

Adem de Tiroler berglucht in, dobberend in de whirlpool en laat het stressvolle, dagelijkse gezinsleven achter u - dat kan ook met het gezin. Deze 15 hotels zijn echte walhalla voor een ontspannen wellnessvakantie met kinderen.

Het gezinsleven kan behoorlijk hectisch zijn – voor ouders, maar ook voor hun kinderen. Er is zelden genoeg tijd om jezelf te verwennen, laat staan ​​om de ontspannende natuur in te gaan. Deze 15 Tiroler kuuroorden in een schilderachtige bergomgeving kunnen helpen. Ze zijn volledig ingericht op het gezinsleven en bieden wellness voor kinderen en jongeren van alle leeftijden - of ze nu willen ontspannen, sporten of gewoon stoom afblazen. Met familiesauna's (badkleding verplicht), kindvriendelijke massages en peelings, maar ook avontuurlijke waterwerelden, actieve vrijetijdsprogramma's in de buitenlucht, binnenspeeltuinen en ontspanningsruimtes voor tieners blijft geen behoefte onvervuld. Zelfs voor de kleinste genieters bieden de resorts babybadjes, babyfoons of kinderstoelen aan. Ga je liever alleen naar de wellness, dan is er een kinderopvang met opgeleid personeel.

Het gezinsleven kan behoorlijk hectisch zijn – voor ouders, maar ook voor hun kinderen. Er is zelden genoeg tijd om jezelf te verwennen, laat staan…

toon meertoon minder

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.