© Tirol Werbung / Hans Herbig
© Tirol Werbung / Hans Herbig

Vroege start skiseizoen: gebieden die voor december openen

Wanneer de temperaturen in de dalen nog hoog zijn, wachten wintersportliefhebbers met smart op de eerste sneeuwvlokken. Voor degenen die niet kunnen wachten is hier een lijst met skigebieden waar de liften al vroeg in het seizoen open gaan en waar er al voor december geskied worden.

Wanneer er in veel skigebieden nog geen vlokje sneeuw gevallen is, genieten skiërs en snowboarders op de vijf Tiroler gletsjers al van prachtige afdalingen. Op de gletsjers in het Kaunertal, Pitztal, Sölden en Stubai gaat het winterseizoen al vanaf september van start. Het is zelfs op de Hintertuxer gletsjer mogelijk om in de zomer al te skiën. Vanaf 17 november 2022 zijn de witte pistes van Obergurgl-Hochgurgl al open voor de fanatieke wintersporters. In Kitzbühel openen de eerste liften al op 19 november en op 24 november beginnen de liften in Ischgl ook te draaien. Wanneer start voor jou het winterseizoen? 

De openingsdata van de verschillende skigebieden kunnen nog veranderen in verband met de sneeuwval. 
(22-11-2022)

 

 

Wanneer er in veel skigebieden nog geen vlokje sneeuw gevallen is, genieten skiërs en snowboarders op de vijf Tiroler gletsjers al van prachtige…

toon meertoon minder

Skigebieden die vroeg openen

Mis het niet: spectaculaire openingsevenementen van het nieuwe winterseizoen!

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.