Canyoning in de Auerklamm in het Ötztal, © Tirol Werbung/Peter Neusser
Canyoning in de Auerklamm in het Ötztal, © Tirol Werbung/Peter Neusser

Canyoning

Tirol biedt perfecte mogelijkheden voor een spannend canyoning avontuur in het schilderachtige landschap. Een adrenaline boost is gegarandeerd!

Canyoning is het perfecte zomer avontuur. Het betreft een scala aan activiteiten, zoals abseilen door de watervallen, springen in baden, waterglijbanen, zwemmen, klauteren en soms zelfs duiken. Canyoning organisatoren bieden wetsuits, veiligheidsvoorzieningen en ervaren gidsen aan tijdens uw reis. Ondanks dat de wetsuits worden gebruikt voor de warmte, krijgen sommigen alsnog de rillingen bij de gedachte om te springen in een bergmeer of te abseilen van een waterval.


Beginners en gevorderden

Canyoning kan fysiek veel van iemand vragen maar vereist geen bijzondere vaardigheden. De gidsen bieden al het nodige materiaal, waaronder touwen, wetsuits en helmen. Deelnemers worden gegroepeerd op fitness- en ervaringsniveau. Door de vele kloven en ravijnen biedt Tirol talloze mogelijkheden voor spectaculaire canyoning avonturen voor iedereen.

Canyoning is het perfecte zomer avontuur. Het betreft een scala aan activiteiten, zoals abseilen door de watervallen, springen in baden,…

toon meertoon minder

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.