Raften in de Imster Schlucht, © Tirol Werbung/Peter Neusser
Raften in de Imster Schlucht, © Tirol Werbung/Peter Neusser

Raften: Woest klotsend water en onaangetaste natuur

Ga raften en trotseer met een rubberboot de wildwater rivieren. In de zomermaanden is raften een van de populairste zomeractiviteiten in Tirol.

Met meer dan 120 km aan ruige en schuimende rivieren is een adrenaline-boost gegarandeerd. In Tirol vindt u een divers aanbod van raftmogelijkheden, uiteenlopend van rustige beginnerslessen op rivier de Inn tot zeer uitdagende tochten op de Ötztaler en Zillertaler Ache. Zo is de Iselschlucht in Osttirol, die door Umball en het Virgental tot aan Matrei voert, een sportieve uitdaging.


Georganiseerd door professionals

De officieel erkende raft gidsen van de ruim 30 regionale aanbieders zorgen voor veiligheid aan boord. Hier kunt u ook de benodigde uitrusting huren en eventueel een transfer naar en van het startpunt reserveren. Dit peddelplezier is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen, een gemiddelde conditie en team spirit heeft en een tikkeltje nieuwsgierig en avontuurlijk is.

Met meer dan 120 km aan ruige en schuimende rivieren is een adrenaline-boost gegarandeerd. In Tirol vindt u een divers aanbod van raftmogelijkheden,…

toon meertoon minder

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.