Bach

Tot het district Reutte behorend, ligt het kleine dorpje Bach in het Lechtal op 1.070 meter hoogte.

Bezoek de belangrijkste attracties van de plaats, zoals het Botanischen Lehrpfad. Het aanbod van sportieve activiteiten zoals skiën en wandelen is divers. Hier kunt u op meer dan 100 dagen per jaar wintersporten beoefenen. Net zo gevarieerd als het recreatieve programma zijn ook de overnachtingsmogelijkheden. In zijn meer dan 80 accommodaties te vinden en Tiroler specialiteiten vind je in één van de vijf restaurants. Maak kennis met Bach en zijn prachtige omgeving. 

Zomer

 • Bezoek het Botanischen Lehrpfad en kom alles te weten over de prachtige flora in de Alpen. In het Lechtaler Bergheumuseum op de Jöchlspitzen krijgt u een beeld van het traditionele leven van de boeren in de bergen rond het Lechtal en kunt u ‘traditionele kost’ als ‘Muas en Strauben’ proeven.
 • Verken de Madauer Schlucht en lees bij de Modertal-waterval de sage over de dwerg Klapfhart.
 • Wandel over het langeafstandswandelpad E5 naar de 2.690 m hoge Saxer Wand, waar ooit een klein meisje een adelaarsjong redde. Hierop is de romanfiguur ‘Geierwally’ gebaseerd, die deze regio internationale bekendheid gaf.
 • Als u over de Lechweg wandelt, bereikt u via de 110 m hoge en 200 m lange voetgangershangbrug de plaats Bach. Een blik in de Höhenbachschlucht die onder de brug ligt stelt uw zenuwen op de proef.
 • In Bach vindt u het grootste openluchtzwembad van de regio.
 • Kies uit het grote aanbod van overnachtingsmogelijkheden bij particulieren, in herbergen of hotels. Geniet van gerechten uit de heerlijke Tiroler keuken in een van de vijf eethuizen en restaurants.

Winter

 • In familieskigebied Jöchlspitze Bach-Stockach is vervelen vrijwel onmogelijk. In dit kleine maar fijne gebied kan meer dan 100 dagen per jaar worden geskied. Voor snowboarders een freestylers is er een funpark.
 • Het dorp biedt toegang tot het regionale netwerk van langlaufloipen, met een totale lengte van 260 km. Tussen Bach en Stockach ligt Europa ’s eerste langlaufloipe met tijdsmeting.
 • Vanaf februari kunt u bij de minigolfbaan elke zondag ijsklimmen.
 • De verlichte rodelbaan staat garant voor een leuke avond uit met het hele gezin.
 • De keuze aan overnachtingsmogelijkheden is al net zo groot als de keuze aan activiteiten. In Bach vindt u ongeveer 44 hotels en andere accommodaties. In de vijf restaurants maakt u kennis met de Tiroler gastvrijheid en lokale gastronomie.

Bezoek de belangrijkste attracties van de plaats, zoals het Botanischen Lehrpfad. Het aanbod van sportieve activiteiten zoals skiën en…

toon meertoon minder

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers
Aankomst Bach

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Untergiblen 23, Elbigenalp, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.