Seefeld

Of u nu de klassieke of de skating variant wilt beoefenen, in Seefeld hoeft u niet ver te zoeken voor de perfecte langlauf omstandigheden.

Of u nu de voorkeur geeft aan ontspannen zweefvliegen of uw schaatsdoel als wedstrijdatleet met hoogfrequent gebruik van dubbele stokken wilt bereiken: in Seefeld en omgeving vinden langlaufers van alle niveaus van prestatie en ambitie alles wat hun hart begeert– die dankzij langlaufen vaak gezond zijn. En hetzelfde geldt voor biatleten en Noordse gecombineerde atleten van over de hele wereld, die er niet alleen trainen, maar ook keer op keer wereldbekerwedstrijden en wereldkampioenschappen organiseren - en niet te vergeten de wedstrijden van de Olympische Winterspelen van 1964 en 1976 in Innsbruck .

Seefeld is een exclusief gebied: bijna geen ander gebied in Oostenrijk heeft zoveel vier- en vijfsterrenhotels. En toch biedt het dorp lokale families van heinde en verre de mogelijkheid voor zondagse tochten in de sneeuw, om te rodelen en skiën, of om te wandelen en wandelen in de zomer. Want dankzij de beschutte ligging is Seefeld een van de meest sneeuwzekere plaatsen in Tirol, maar tegelijkertijd een van de weinige die in de zomer evenveel gasten als in de winter trekt.

Of u nu de voorkeur geeft aan ontspannen zweefvliegen of uw schaatsdoel als wedstrijdatleet met hoogfrequent gebruik van dubbele stokken wilt…

toon meertoon minder

Vakantie activiteiten in Seefeld

Alle activiteiten+
© Tirol Werbung
© GP Photo 2013
© Region Seefeld
© Region Seefeld
© Region Seefeld
© Region Seefeld

Populaire accommodatie in Seefeld


Alle vakantiewoningen in SeefeldAlle hotels in Seefeld

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers
Aankomst Seefeld

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Klosterstraße 43, Seefeld, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.