© Tirol Werbung/Regina Recht
© Tirol Werbung/Regina Recht

Met de trein

Met comfortabele intercitytreinen en autotreinen reist u gemakkelijk naar Tirol.

De trein is een eenvoudige en comfortabele manier van reizen. U stapt op bij het treinstation, slaapt in de trein en begint uitgerust aan de vakantie. Daarnaast is het een zeer milieuvriendelijk transportmiddel. Vanuit Nederland en België kunt u de gehele winter afreizen naar verschillende wintersportgebieden in Tirol. 

  • ÖBB Nightjet: in de winter was het afgelopen jaren het mogelijk om dagelijks naar de populairste Tiroler skigebieden te reizen vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem via Düsseldorf. Voor 2020/2021 is is de dienstregeling onderhevig aan de huidige reisadviezen en situatie. Houd de website in de gaten voor de laatste informatie. 
    Vanuit Brussel kunt u via Keulen met de Nightjet naar Tirol afreizen. Elke maandag en donderdag vertrekt deze mileuvriendelijke nachttrein, vanuit Brussel naar Innsbruck, op woensdag en zondag gaat de trein retour. De reis duurt iets meer dan 14 uur. 
  • Alpen Express: de Alpen Express richting Tirol via Keulen vertrekt dit jaar alleen op 18 december 2020 en 19 februari 2021. De terugreizen zijn op 27 december 2020 en 26 februari 2021. Opstappen kan vanaf Den Haag, Leiden Centraal, Haarlem, Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal, Eindhoven, Den Bosch en Venlo. 
  • Krokus Express: in de winter van 2020/2021 rijdt er geen Krokus Express.
OEBB
From
To
Date
TimeDeparture Arrival
 

 

Shuttle service

Er is een shuttledienst vanaf alle belangrijke treinstations in Tirol naar de vakantiedorpen en weer terug. Degene die graag met de trein reizen leggen zo de laatste kilometers gemakkelijk en comfortabel af. Deze service is online boekbaar via www.tirol-taxi.at

Openbaar vervoer in Tirol

Dankzij een uitgebreid netwerk van regionale treinen en bussen kunt u vrijwel alle grote dalen van Tirol bereiken met het openbaar vervoer. Voor meer informatie over het openbaar vervoer in Tirol kunt u terecht bij de Verkehrsbund Tirol (VVT), de ÖBB en de Innsbrucker verkeersbedrijven (IVB).

Andere reismogelijkheden:

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.