© Tirol Werbung/Robert Pupeter
© Tirol Werbung/Robert Pupeter

Met de bus

Naast de trein is de bus ook een ideale manier om een reis te maken naar Tirol. In de avond stapt u op de bus bij u in de buurt en de volgende ochtend stapt u uit op plaats van bestemming. Inchecken, omkleden en de berg op. 

  • Flixbus 
    De Flixbus rijdt deze winter rechtstreeks naar de Tiroler wintersportgebieden. Met de nachtlijn vertrek je vanuit Nederland richting München en vanuit hier naar Tirol. Opstappen kan in Nederland in de volgende plaatsen: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. De bus rijdt vanuit München naar Innsbruck (station in Seefeld, Rosshütte).
  • De Sneeuwberg
    De bus van Sneeuwberg rijdt vanaf 20 december 2019 t/m 13 maart 2020 iedere vrijdag vanuit Nederland richting Tirol. De terugreis is iedere zaterdag van 21 december 2019 tot en met 14 maart 2020. Opstappen kan vanaf verschillende plaatsen in Nederland: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Wormerveer, Zaandam en Zevenaar. Met deze bus is het mogelijk om naar meer dan twintig Tiroler dorpen te reizen.
  • Interbus
    De organisatie Interbus rijdt iedere vrijdag vanaf 20 december 2019 t/m 20 maart 2020 richting Tirol. De bus gaat retour vanaf 28 december 2019 tot en met 28 maart 2020. Opstappen kan in Nederland of België op de volgende plaatsen: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Heerlen, Maarheeze, Prinsenbeek, Rotterdam, Sevenum, Neederwert, Gent, Brunnik, Brussel, Tilburg, Utrecht en Zwolle. De bus rijdt naar meerdere populaire plaatsen in Tirol, zoals Brixen im Thale, Fieberbrunn, Gerlos, Ischgl, Kirchberg, Mayrhofen, Serfaus, Sölden en meer. 

Voor meer informatie over gearrangeerde busreizen vanuit Nederland en België kunt u terecht bij uw reisbureau.


Openbaar vervoer in Tirol

Dankzij een uitgebreid netwerk van regionale treinen en bussen kunt u vrijwel alle grote dalen van Tirol bereiken met het openbaar vervoer. Voor meer informatie over het openbaar vervoer in Tirol kunt u terecht bij de Verkehrsbund Tirol (VVT), de ÖBB en de Innsbrucker verkeersbedrijven (IVB).

Andere reismogelijkheden:

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.