Heenreis met de bus, © Grohag
Heenreis met de bus, © Grohag

Heenreis met de bus


Met de bus

Naast de trein is de bus ook een ideale manier om een reis te maken naar Tirol. In de avond stapt u op de bus bij u in de buurt en de volgende ochtend stapt u uit op plaats van bestemming. Inchecken, omkleden en de berg op. 

 • Flixbus 
  De Flixbus rijdt deze winter rechtstreeks naar de Tiroler wintersportgebieden. Met de nachtlijn vertrek je vanuit Nederland richting München en vanuit hier naar Tirol. Opstappen kan in Nederland in de volgende plaatsen: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. De bus rijdt vanuit München naar Innsbruck (statie in Seefeld, Rosshütte).
 • De Sneeuwberg
  De bus van Sneeuwberg rijdt vanaf 21 december 2018 t/m 15 maart 2019 iedere vrijdag vanuit Nederland richting Tirol. De terugreis is iedere zaterdag van 22 december 2018 tot en met 9 maart 2019. Opstappen kan vanaf verschillende plaatsen in Nederland: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Wormerveer, Zaandam en Zevenaar. Met deze bus is het mogelijk om naar meer dan twintig Tiroler dorpen te reizen.
 • Interbus
  De organisatie Interbus rijdt iedere vrijdag vanaf 21 december 2018 t/m 22 maart 2019 richting Tirol. De bus gaat retour vanaf 29 december 2018 tot en met 30 maart 2019. Opstappen kan in Nederland of België op de volgende plaatsen: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Heerlen, Maarheeze, Prinsenbeek, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. De bus rijdt naar meerdere populaire plaatsen in Tirol, zoals Brixen im Thale, Fieberbrunn, Gerlos, Ischgl, Kirchberg, Mayrhofen, Serfaus, Sölden en meer. 
 • Snowbus
  Met de Snowbus is het ook mogelijk om vanuit België richting Tirol te reizen. Deze rijdt van 21 december 2018 t/m 8 maart 2019 iedere vrijdag naar meer dan tien plaatsen in Tirol. Het is mogelijk om op te stappen vanaf: Aalst, Aarschot, Barchon, Berchem, Brugge, Brussel, Gentbrugge, Groot-Bijgaarden, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Lier, Lummen, Mechelen, Oostende, Sint-Niklaas en Vilvoorde. 

Voor meer informatie over gearrangeerde busreizen vanuit Nederland en België kunt u terecht bij uw reisbureau.


Openbaar vervoer in Tirol

Dankzij een uitgebreid netwerk van regionale treinen en bussen kunt u vrijwel alle grote dalen van Tirol bereiken met het openbaar vervoer. Voor meer informatie over het openbaar vervoer in Tirol kunt u terecht bij de Verkehrsbund Tirol (VVT), de ÖBB en de Innsbrucker verkeersbedrijven (IVB).

Andere reismogelijkheden:

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat