Familievakantie aan de Achensee

Groene weiden, imposante bergen en in het midden het grootste meer van Tirol - dat is de familieregio Achensee. Het is de perfecte plek voor ouders die hun kinderen veel willen aanbieden, van wandelen tot klimmen tot watersporten.

Eindelijk ontspannen en tijd voor elkaar hebben: aan de Achensee kunnen gezinnen het samenzijn echt vieren, want de mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten zijn hier bijzonder groot. Naast wandel-, fiets- en klimtochten is het grote meer ook ideaal voor watersporten, boottochten en zwemmen. Het klimparcours met touwen in het bos in Achenkirch, waarvan de hoogte tot 15 meter in de boomtoppen loopt, is populair bij avonturiers. De jongeren kunnen ook de hele zomer deelnemen aan de diverse kinder- en jeugdprogramma's. En de gratis AchenseeCard, die alle gasten van hun accommodatie krijgen, biedt talloze extra's zoals gratis gebruik van bijvoorbeeld de streekbus of kortingen op bergbanen, de stoomtandradbaan en rondvaartboten.

Hoogtepunten uit het gratis weekprogramma

Van eind juni tot begin september kunnen kinderen (4 - 11 jaar) en jongeren (10 - 16 jaar) van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven als onderdeel van het gratis weekprogramma. Of het nu gaat om het bakken van broodjes met Krautmandl Kasimir, een leuke bergwandeling met de kip Hanna of een nachtelijk buitenspel met het hele gezin, plezier is gegarandeerd! Voor jongeren is de klimtuin Achenseehof een echt hoogtepunt.

Naar het kinderprogramma

Naar het jeugdprogramma

Achensee: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de AchenseeCard

Alle vakantiegangers die in een accommodatie in de vakantieregio Achensee verblijven, ontvangen bij aankomst de gratis AchenseeCard. Hiermee kunnen vakantiegangers genieten van tal van kortingen. Vooral voor gezinnen zijn de volgende onderdelen interessant:

  • Gratis deelname aan het kinderprogramma in de vakantieregio Achensee (bijdrage lunchkosten)
  • Karwendel-kabelbaan in Pertisau (korting voor heen- en terugrit)
  • Rofan-kabelbaan in Maurach (korting voor heen- en terugrit)
  • Atol Achensee in Maurach (beperkte toegang)
  • Gratis gebruik van het openbaar vervoer (Regiobus Achensee) en de sightseeingbus in de omgeving

Naar de gastenkaart

Meer vakantie activiteiten in Achensee
Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.