Familievakantie in het Ötztal

Van het avonturenland Widiversum Hochoetz tot de hoogste waterval van Tirol: de familieregio Ötztal is qua diversiteit niet te evenaren. Een vakantie daar is rijk aan belevenissen voor jong en oud.

In de wereld van de machtige drieduizenders van het 65 kilometer lange Ötztal hoef je je tijdens een gezinsvakantie zeker niet te vervelen. Het voordalgebied rond Oetz is bijzonder gezinsvriendelijk - zowel qua wandelmogelijkheden als qua belevenisrijkdom. "Widi" is de naam van de mascotte hier, een schaap met grote ogen dat kinderen en hun ouders de weg wijst naar de mooiste plekjes, zoals de Piburger See, het avonturenland Widiversum Hochoetz, het Ötzi dorp met een roofvogelpark of de Stuibenfall, de hoogste waterval van Tirol. Daarnaast nodigt "Widi" in de zomer kinderen en jongeren uit voor zijn avontuurlijke weekprogramma. Met de Ötztal Card of de Ötztal Premium Card zijn er vele hoogtepunten in Ötztal inbegrepen, dagelijkse kabelbaanritten, toegang tot buitenzwembaden en musea en openbaar busvervoer.

Hoogtepunten uit Widi's zomerprogramma

Van eind mei tot half oktober kunnen kinderen en jongeren tijdens het weekprogramma van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven. Of het nu gaat om paardrijden over alpenweiden, in de magische molen of het verwerken van kruiden tot pralines met Krautmandl Kasimir, plezier is gegarandeerd!

Naar het kinderprogramma

Ötztal: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de Ötztal Inside Summer Card

Alle vakantiegangers die in een van de meer dan 300 partneraccommodaties in de vakantieregio Ötztal verblijven, ontvangen bij aankomst de gratis Ötztal Inside Summer Card. Hiermee kunnen vakantiegangers genieten van tal van inclusieve diensten. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • Eén keer gratis gebruik van de bergbanen en liften per dag
  • Onbeperkt gratis gebruik van openbare bussen (een keer per dag tolwegen)
  • Eén gratis huur van een standaardfiets (e-bike en downhill-fiets tegen een toeslag)
  • Dagelijks gratis toegang tot zwemmeren, buitenzwembaden en binnenzwembaden (watergebied van het pretpark Area 47 en Aqua Dome (3 uur) eenmaal per verblijf)
  • Gratis toegang tot het Ötzi Village, Birds of Prey Park en verschillende musea

Naar de gastenkaart

Meer vakantie activiteiten in ÖtztalAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.