Mountainbiken in het Ötztal

Als een van de beste Tiroler bestemmingen voor mountainbikers heeft het Ötztal een bijzonder divers aanbod van natuurtrails, lines en enduroroutes. De hotspot is Sölden, de thuisbasis van de Bike Republic.

Ze heten Teäre Line, Ohn Line, Rettenbachtrail en Enduro Gletscher-Express - de talloze enduroroutes, natuurtrails en flowlines van verschillende moeilijkheidsgraden die als aderen door de Bike Republic Sölden lopen. Hier klopt het hart van de Ötztal-bike community, die ook veel internationale gasten aantrekt. Een open cultuur en eerlijkheid worden hoog gehouden in dit bikeland: als je hier onderdeel van wilt uitmaken, krijg je een paspoort en zelfs stemrecht. De twee pumptracks 'Sunny' en 'Rollin' zijn perfect voor het trainen van de vaardigheden. De laatstgenoemde is een van de grootste in Tirol.

Degenen die het liever rustiger aan doen, vinden prachtige MTB-routes in andere delen van het dal, zoals Hochoetz en Längenfeld. Ook leiden twee etappes van de Bike Trail Tirol en de tweedaagse Ötztal Trail door het dal.

Meer informatie en het mountainbike aanbod in het Ötztal vindt u op: www.oetztal.com

Ötztal: bezienswaardigheden in de regio


 Kaart

Ötztal: Gekwalificeerde fiets en mountainbike accommodaties in de regio

Ötztal: Mountainbike evenementen in de regio

Meer vakantie activiteiten in ÖtztalAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.