Gezinsvakantie in Osttirol-Sillian

"Bergen voor de kleintjes" is het motto voor zomergasten in de familieregio Hochpustertal in Oost-Tirol. Er is hier veel te beleven - van de rodelbaan, die het hele jaar door geopend is, tot de smaak van wilde kruiden.

Wat dacht je van een Kraxl-avontuur in de Rabantkofel kinderklimtuin? Of een gezinswandeling door de wilde Galitzenklamm? Waarom bezwijk je niet gewoon voor de goudkoorts en zoek je in het zand naar glinsterende goudklompjes in de Wichtelwasserwelt aan de Wonkey-Tonkey-rivier? Er zijn veel mogelijkheden om de Oost-Tiroolse bergen rond Sillian in het Hochpustertal spelenderwijs te ontdekken. Vooral het kinder- en jeugdprogramma is leuk: er zijn wekelijks tien programma-items, variërend van avontuurlijk en actievol tot puzzelend. De kinderen worden perfect verzorgd en de ouders hebben tijd voor twee. Natuurliefhebbers wordt vooral geadviseerd een uitstapje te maken naar het Nationalpark Hohe Tauern, waar kinderen tijdens een ranger-tocht veel over de hoogalpine natuur leren, vliegenlarven in de gletsjerstroom ontdekken, met een verrekijker op gemzen jagen en kennis opdoen over de smaak van wilde kruiden.

Hoogtepunten uit het gratis weekprogramma

Van begin juli tot begin september kunnen kinderen en jongeren van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven. Of het nu gaat om een avonturendag met Kasimir de kruidenheld, een wandeldag met het gezin of een avonturendag op de Wonky-Tonky rivier, plezier is gegarandeerd! De oudere jeugd mag verder omhoog klimmen.


Naar het kinderprogramma

Osttirol: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de gastenkaart

Alle vakantiegangers die bij een accommodatie in Oost-Tirol overnachten, ontvangen bij aankomst de gratis gastenkaart. Hiermee kunt u genieten van diverse kortingen op bijvoorbeeld bergbanen, wandelbussen en musea. Daarnaast zijn de diensten van het kinder- en jeugdprogramma gratis met de gastenkaart (met uitzondering van aanvullende diensten).

Er zijn veel diensten inbegrepen in de "Osttirols Glockner-Dolomiten-Card". Alle opgenomen aanbiedingen zijn gratis te gebruiken. Vooral voor gezinnen zijn de volgende het. meest interessant:

  • Gebruik van meerdere zomerbergbanen in Oost- en Zuid-Tirol en Karinthië
  • Toegang tot buiten- en avonturenbaden
  • Rit op de zomerrodelbaan Assling
  • Toegang tot het avonturenpark Galitzenklamm
  • Rondleidingen door Bruck Castle en toegang tot het Aguntum Museum

Naar de gastenkaart

Osttirol: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Meer vakantie activiteiten in OsttirolAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.