Paznaun – Ischgl

Het smalle bergdal is internationaal bekend door de winterhotspots Ischgl, Galtür en Kappl.

In de winter leeft Paznaun – Ischgl: het is dé internationale winterhotspot. Het skigebied Silvretta Arena biedt skiërs en snowboarders de kans om over te steken naar Zwitserland en biedt wintersportfacilteiten van het hoogste niveau. In totaal zijn er vier skigebieden die allen sneeuwzekere omstandigheden bieden dankzij de hoge ligging van de regio. Tijdens de zomermaanden verwelkomt deze zonnige en droge regio wandelaars, bergbeklimmers en mountainbikers waabij het dorp Galtür een bijzonder populaire bestemming is.

Zomer

  • De regio Paznaun-Ischgl telt meer dan 1.100 km aan wandelpaden, die naar idyllische bergmeren en imposante bergtoppen leiden. De Culinaire Jakobsweg biedt de mogelijkheid om ontspannen wandelen te combineren met hoogstaande gastronomie.
  • Mountainbikers van elk niveau vinden in de regio Paznaun-Ischgl de meest uitdagende routes, uiteenlopend van klassieke tracks over enduropaden tot uphill en downhill routes. Met een e-bike kunt u een mooie fietstocht maken zonder al te veel energie te verbruiken. Bij de Silvretta Bike Academy kunnen beginners en professionals hun techniek verbeteren en touren maken onder begeleiding van een gids.
  • Paznaun-Ischgl is een van de beste bouldergebieden in Tirol. In Galtür vindt u het Silvapark met meer dan 160 boulders, verdeeld over acht sectoren. Drie klettersteigen en twee klimgebieden voor sportklimmers maken het aanbod voor bergbeklimmers compleet.
  • Meer dan 30 prachtig gelegen bergpassen garanderen fraaie tochten op de motor. In het High-Bike Testcenter Paznaun staan heel de zomer de nieuwste motoren klaar om een proefrit te maken.
  • Kinderen beleven avonturen in de Sunny Mountain Club,  Actions Kids Club, Siggi’s Alpine Club en de Kids Club See. Jongeren verheugen zich op actie en spanning in de Youth Club Paznaun. Andere hoogtepunten zijn het Sunny-Mountain Erlebnispark en het Spiel-, Sport- und Wasserpark See.

Winter

  • In deze regio vindt u in totaal 329 km piste. Het skigebied Silvretta Arena behoort met 238 km piste tot de tien grootste skigebieden van Tirol. Hier kunt u zelfs de grens oversteken en naar Zwitserland skiën. Freestylers vinden in het PlayStation® Vita Ischgl Snowpark alles wat hun hartje begeert.
  • Het Sunny Mountain Erlebnispark in Kappl, is met tal van vrijetijdsactiviteiten en kinderopvang een waar paradijs voor kinderen.
  • Liefhebbers van cross country skiën hebben de beschikking over 75 km loipen. De hoogteloipen bij de Silvretta Stausee en de avondloipen van Galtür, laten zien hoe gevarieerd het landschap in deze regio is. De vier vakantiedorpen vormen bovendien ideale startpunten voor lange skitouren naar de omringende drieduizenders.

Vakantie activiteiten in Paznaun – Ischgl
Alle activiteiten+
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Alpinarium
© Paznaun-Ischgl

Plaats in deze regio

Populaire accommodatie in Paznaun – Ischgl


Alle hotels in Paznaun – Ischgl

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Evenementen in Paznaun – Ischgl

Service

Aankomst Paznaun – Ischgl

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Dorfstraße 43, Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.