Paznaun – Ischgl

In het uiterste westen van Tirol vertakt het 40 kilometer lange hoogalpine Paznauntal zich. Het smalle hoogdal staat internationaal bekend om de skigebieden Ischgl, Galtür en Kappl.

Met perfect geprepareerde pistes is de "Silvretta Arena Ischgl Samnaun", dat zich uitstrekt tot in Zwitserland, een walhalla voor ski- en snowboardfans. In de winter trekken talloze gastronomische restaurants en bars evenals evenementen met internationale artiesten, gasten naar Ischgl. Wie van wat meer rust houdt, moet een bezoek brengen aan de steden Galtür, Kappl en See. Terwijl Galtür aantrekkelijke loipes biedt voor langlaufers met de intentie om te klimmen, scoort Kappl met ongerepte diepsneeuwhellingen voor avontuurlijke freeride-atleten. De skigebieden van Galtür, Kappl en See zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met familieskipassen, een kinderprogramma en gemakkelijke oefenpistes. De sneeuwzekerheid is hoog in alle vier de skigebieden van het dal vanwege hun goede ligging.

Spannende mountainbikeroutes, een bergavonturenpark voor gezinnen en een breed scala aan sportevenementen

In de herfst en zomer biedt het zonnige en regenarme klimaat in het Paznauntal goede voorwaarden voor lange wandelingen, klimtochten en (E)-MTB-rondes. De steden Galtür, Ischgl, Kappl en See bieden goed bereikbare startpunten voor tochten door de omliggende bergen. Paznaun wordt omringd door de drieduizenders van de Samnaungroep, het Silvrettagebergte en de toppen van de Verwallgroep. Op zulke hoogten genieten zomersporters, maar ook gezinnen met kleine kinderen van een aangename verkoeling in de frisse berglucht. Bijvoorbeeld in Galtür in een groot rotspark of in Ischgl, waar de kabelbanen gasten niet alleen over de grens naar Zwitserland brengen, maar ook naar het startpunt van talrijke fietspaden. In Kappl trekt het "Sunny Mountain Adventure Park" gezinnen met kinderen aan, en in See wacht het zwemmeer om af te koelen na een spannende dag.

In Paznaun vinden het hele jaar door verschillende evenementen plaats. De "Top of the Mountain"-concerten in Ischgl hebben al een lange traditie. Sportevenementen zoals de "Open Faces Contests" in januari trekken talrijke freeriders naar Kappl en voor langlaufers is eind maart de evenementenreeks "Galtür Nordic Volumes" een ideaal evenement om het seizoen af te sluiten. In de zomer trekken de trailrunning "Silvretta Trailrun3000" en de veeleisende MTB-race "Ischgl Ironbike" sportliefhebbers naar het Paznauntal. En iedereen die van sport houdt, maar geen fan van topsport is, kan deelnemen aan de wereldkampioenschappen e-bikes of de "Silvretta Ferwall March".

Met perfect geprepareerde pistes is de "Silvretta Arena Ischgl Samnaun", dat zich uitstrekt tot in Zwitserland, een walhalla voor ski-…

toon meertoon minder

Vakantie activiteiten in Paznaun – Ischgl
Alle activiteiten+
© TVB Paznaun - Ischgl
© TVB Paznaun - Ischgl
© TVB Paznaun - Ischgl
© TVB Paznaun - Ischgl
© TVB Paznaun - Ischgl
© TVB Paznaun - Ischgl

Plaats in deze regio

Populaire accommodatie in Paznaun – Ischgl


Alle hotels in Paznaun – Ischgl

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Evenementen in Paznaun – Ischgl

Toon meer +
Aankomst Paznaun – Ischgl

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Dorfstraße 43, Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.