Familievakantie in Serfaus-Fiss-Ladis

Bijna geen andere regio in Tirol is zo gezinsgericht als Serfaus-Fiss-Ladis in het Oberinntal. Dat begint al bij de vele kindvriendelijke accommodaties. En zelfs de themawandelroutes zijn gericht op jongeren.

Wat valt er in deze drie dorpen te beleven als de (zomer)dagen lang zijn. "We are Family" is het motto van Serfaus, Fiss en Ladis. Gezinnen die hier hun vakantie doorbrengen, merken al snel dat dit niet zomaar een marketingslogan is. Op meerdere dal-, midden- en bergstations van de zomerbergbanen - gratis te gebruiken met de gastenkaart 'Super.Zomer.Card' - wachten kinderen, jongeren en volwassenen met een jong hart op thema-wandelpaden en avonturenparken. Bijvoorbeeld het Summer Fun Park Fiss met de snelle "Fisser Flieger" en de reuzenschommel "Skyswing". Of het speelpark Murmliwasser op de bergstroom in Serfaus. Een speciaal soort avontuur is het berencachingpark, dat uitnodigt tot een interactieve, GPS-gestuurde speurtocht. En een hot tip, vooral voor jongeren, is het bikepark met zijn actievolle paden.

Als het weer een keer niet meezit op het zonneplateau, is er geen reden om ellendig te zijn. Bezoek dan een van de gezinsvriendelijke herbergen op of blijf lekker in het droge spelen - bijvoorbeeld in de binnenspeeltuin "Play In" in Serfaus of in de indoorarena in Fiss.

Hoogtepunten uit het gratis weekprogramma

Van half juni tot half oktober kunnen kinderen en jongeren van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven als onderdeel van het gratis weekprogramma. Het programma wordt elke twee weken herhaald, dus controleer vooraf het exacte weekschema.

Naar het kinderprogramma

Serfaus-Fiss-Ladis: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de gastenkaart

Alle vakantiegangers die verblijven bij een accommodatie in de vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis ontvangen bij aankomst de Super. Zomer. Kaart. Deze gastenkaart biedt tal van kortingen en gratis diensten. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • Gratis gebruik van de bergbanen in Serfaus-Fiss-Ladis
  • Deelname aan het kinderanimatie Serfaus-Fiss-Ladis in de kinderclubs van maandag tot vrijdag
  • Gratis toegang tot de avonturenparken op de berg (Murmliwasser, Hög Adventure Park, Fiss Summer Fun Park, Fiss Children's Mine)
  • Gratis reizen met de wandelbus tussen de dorpen Serfaus, Fiss en Ladis
  • Gratis deelname aan begeleide wandelingen
  • Gratis toegang tot de avonturenbergen van Thomas Brezina

Naar de gastenkaart

Serfaus-Fiss-Ladis: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Serfaus-Fiss-Ladis: Familie-evenementen in de regio

Meer vakantie activiteiten in Serfaus-Fiss-Ladis
Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.