Familievakantie in de Zilverregio Karwendel

"Even weg uit het dagelijkse leven en de natuur in!" Dat is het uitgangspunt in de Zilverregio Karwendel als het gaat om vakanties met kinderen. Dit motto in de praktijk brengen is helemaal niet moeilijk, omdat de lokale bergwereld bijzonder divers is.

Een familiewandeling in het natuurpark Karwendel is een must tijdens een gezinsvakantie in de Zilverregio Karwendel. Een bezoek aan de Großer Ahornboden, een uniek natuurmonument met zo'n 2000 eeuwenoude platanen, mag u beslist niet missen. En als je er al bent, kun je de speelgoedschat Eng-Alm uitproberen, een bijna natuurlijke speeltuin met een racebaan voor tractoren en een miniboerderij. De grotendeels gratis aanbiedingen in het weekprogramma voor kinderen en jongeren zijn ook dicht bij de natuur ontworpen. Aan ouders die hun kinderen willen trakteren op een beetje cultuur, raden we Kasteel Freundsberg en Kasteel Tratzberg aan, want zij nodigen u uit voor een reis terug in de tijd naar voorbije eeuwen. En als u wilt weten waarom men hier over de "zilverregio" spreekt, moet u een bezoek brengen aan de zilvermijn in Schwaz - het antwoord ligt onder de grond.

Hoogtepunten uit het gratis weekprogramma

Van begin juli tot eind augustus kunnen kinderen tot 12 jaar in het kader van het gratis weekprogramma van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven. Of het nu gaat om een gezinswandeling met Krautmandl Kasimir, een avonturendag op de boerderij of een dierenkinderdag met alpaca's, konijnen en co, plezier gegarandeerd!

Naar het kinderprogramma

Brochure kinderprogramma

Silberregion Karwendel: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de gastenkaart

Alle vakantiegangers die in accommodaties in de Silberregion Karwendel verblijven, ontvangen bij aankomst de gratis Silbercard. Met deze gastenkaart kunnen vakantiegangers genieten van tal van kortingen. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • Gratis toegang tot het Museum of Nations en het natuurparkhuis in Hinterriss
  • Kortingskaarten voor de Zilvermijn Schwaz, Kasteel Tratzberg en "Haus steht Kopf" in Terzens
  • Gratis toegang tot het zwemmeer van Weisslahn

Naar de gastenkaart

Meer vakantie activiteiten in Silberregion Karwendel

Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.