Familievakantie in de Tannheimer Tal

Direct aan de grens met Duitsland wacht het Tannheimer Tal erop om door families ontdekt te worden. De ontspannen vakantieregio is gericht op gasten met kinderen - van de puzzelwandelroute tot het kinderopvangprogramma.

Zelfs de ongecompliceerde aankomst in het Tannheimer Tal is een pluspunt voor gezinnen. Wie uit Beieren komt, hoeft zich geen zorgen te maken over vignetten, smalle bergpassen en lange reistijden. Want net achter de grens wacht het dal met zijn vele attracties voor gezinnen. Zo is er het klimbos in Nesselwängle of het buitenzwembad "Wasserwelt Haldensee" met een 50 meter lange waterglijbaan. Heel bijzonder zijn de talrijke themaroutes, die zeer geschikt zijn voor gezinnen. Op de "Schmugglersteig" in Schattwald kruipen wandelaars bijvoorbeeld in de rol van smokkelaar of douanebeambte en lossen lastige taken op. Ook populair is de fantastisch mooie Vilsalpsee, die niet alleen ideaal is voor een korte wandeling, maar ook om te zwemmen. Op doordeweekse dagen biedt de "Tanni Children's Club" ook professionele kinderopvang en is er ook een gevarieerd programma voor jongeren met klim-, mountainbike- en canyoning-excursies.

Hoogtepunten uit het gratis weekprogramma

Van begin juli tot begin september kunnen kinderen en jongeren in het weekprogramma van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven.

Naar het kinder- en jeugdprogramma

Tannheimer Tal: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Tannheimer Tal: Familie-evenementen in de regio

Meer vakantie activiteiten in Tannheimer TalAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.