Familievakantie in de Tiroler Zugspitz Arena

In de familieregio Tiroler Zugspitz Arena valt voor vakantiegasten veel te ontdekken, beleven, bewonderen en genieten. Een reis naar de hoogste berg van Duitsland is voor veel vakantiegangers een bijzonder hoogtepunt.

Het uitzicht vanaf de top van de Zugspitze (2.962 meter), de hoogste berg van Duitsland, is een boeiende ervaring. Bij mooi weer kunt u tot aan München en tot diep in de Alpen kijken. De Tiroler Zugspitzbahn brengt je er in slechts tien minuten naartoe. Maar ook beneden, in de vakantieregio Tiroler Zugspitz Arena, valt er voor ouders en kinderen veel te beleven. De zomerrodelbaan in Biberwier is een populaire bestemming, evenals de monsterroller- en bergkarrenbaan daar. Een boottocht op de Heiterwanger See belooft pure ontspanning. En als jong en oud zich willen verfrissen na een wandeling op themaroutes zoals Moosle's researcher trail, dan is het sport- en recreatiepark Bichlbach de place to be. Naast een grote zwemvijver met glijbaan en springplanken is er een actievolle kinderrafting, een speeltuin en een midgetgolfbaan. En op weekdagen zorgt het opvangprogramma ervoor dat de ouders soms kinderen gratis krijgen.

Hoogtepunten uit het gratis weekprogramma

Van begin juli tot begin september kunnen kinderen tijdens het weekprogramma van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven.

Naar het kinderprogramma

Brochure kinder- en jeugdprogramma

Tiroler Zugspitz Arena: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de gastenkaart

Alle vakantiegangers die in een accommodatie in de Tiroler Zugspitz Arena verblijven, ontvangen bij aankomst de gratis gastenkaart. Hiermee kunnen vakantiegangers genieten van vele gratis diensten en kortingen. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • Gratis gebruik van diverse streekbussen, waaronder de Beieren-Tirol gastenbus tussen Ehrwald en Garmisch-Partenkirchen en de zomerbus
  • Gratis deelname aan begeleide wandelingen, bijv. kruidenwandeling in Lermoos en lamawandeling in Biberwier
  • Kortingen op bergtreinkaartjes
  • Gereduceerde toegangsprijzen bij het familiezwembad in Ehrwald
  • Korting op tickets voor de Biberwier zomerrodelbaan

Naar de gastenkaart

Tiroler Zugspitz Arena: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Meer vakantie activiteiten in Tiroler Zugspitz ArenaAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.