Mountainbiken in Tiroler Zugspitz Arena

De Tiroler Zugspitz Arena profiteert van een divers landschap. De regio inspireert mountainbikers door middel van veel afwisseling en een groot aanbod aan tochten.

Van veeleisende singletrails tot ontspannende tochten door het dal, iedereen vindt hier de perfecte mountainbiketocht. Bikeguiding Zugspitz Arena biedt begeleide mountainbiketochten door de Tiroler Zugspitz Arena. Acht hoogopgeleide gidsen bieden wekelijks 18 rondleidingen op drie verschillende niveaus.

De driedaagse Zugspitzrounde, die al naar gelang kan worden verlengd tot zeven dagen, toont de landschappelijke diversiteit van de regio. 5.000 hoogtemeters en ongeveer 200 kilometer aan route wachten op ambitieuze mountainbikers, die worden beloond met onvergetelijke ervaringen. De 2,7 km lange single trail Schlägle Trail op de Grubigstein in Lermoos biedt ervaren mountainbikers een uitdaging. Het afleggen van deze route is een geweldige ervaring, maar wordt alleen aanbevolen voor mountainbikers met een goed onderhouden freeride-bike en in het bezit van de juiste uitrusting.

Tip: Alle bergbanen bieden gratis fietsvervoer aan (met uitzondering van de Zugspitzbahn).

Tiroler Zugspitz Arena: bezienswaardigheden in de regio


 Kaart

Tiroler Zugspitz Arena: Gekwalificeerde fiets en mountainbike accommodaties in de regio

Toon meer +

Tiroler Zugspitz Arena: Mountainbike evenementen in de regio

Meer vakantie activiteiten in Tiroler Zugspitz ArenaAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.