Familievakantie in Tux-Finkenberg

In het soevereine gebied van Zijne Majesteit, de Hintertuxer Gletsjer: Wie zijn vakantie in de familieregio Tux-Finkenberg doorbrengt, bevindt zich zeer dicht bij de bergwonderen aan het eind van het Zillertal. Bijvoorbeeld het natuurijspaleis met zijn bevroren watervallen.

Boven in het Zillertal bevinden zich twee van de grootste hoogtepunten voor gezinnen in de vakantieregio Tux-Finkenberg. Een daarvan is de Spannagel-grot in een laag marmer op een hoogte van 2.521 meter en de andere is het natuurijspaleis op een hoogte van 3.200 meter - een beloopbare spleet op de Hintertuxer gletsjer, die bezoekers inspireert met zijn kleurrijk verlichte ijskapel, de kristalkamer en het gletsjermeer. Beide grotten zijn dagelijks te bezoeken. Niet ver daarvandaan, in het gletsjervlooienpark, kun je midden in de zomer zelfs een sneeuwballengevecht houden of op de sneeuwbandencarrousel rijden. Gezinnen voor wie dit alles te winters is, zijn bijvoorbeeld beter af in het wandelgebied Sommerberg, waar zich bij restaurant Sommerbergalm ook een speelpark met klimwand, reuzenglijbaan en skelterbaan bevindt. En op warme zomerdagen raden we een bezoek aan het avonturenbad buiten in Finkenberg of het thermaalbad buiten in Hintertux aan.

Hoogtepunten uit het weekprogramma

Van begin juli tot begin september kunnen kinderen en jongeren in het weekprogramma van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven. Of het nu gaat om raften & canyoning, een fakkeltocht met het gezin of het mixen van kruidenlimonade met Kasimir-kruidamandelen, plezier is gegarandeerd!

Naar het kinder- en jeugdprogramma

Tux – Finkenberg: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de Tux-Finkenberg Card

Alle vakantiegangers die bij een accommodatie in de vakantieregio verblijven, ontvangen bij aankomst het gratis Tux-Finkenberg-ticket. Deze gastenkaart biedt tal van kortingen en gratis diensten. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • gratis gebruik van de Tux-Finkenberg-shuttle tussen Mayrhofen (treinstation) en Hintertux (geldt niet bij aankomst en vertrek) en de Tux-sportbus tussen Tux-Vorderlanersbach en Hintertux
  • Gereduceerde toegang tot het Finkenberg buitenzwembad
  • Korting op de cursus boogschieten in Hintertux inclusief huur
  • Korting op de minigolfbaan op de Waldfestplatz in Mayrhofen
  • Korting bij de "HolzErlebnisWelt FeuerWerk" in Fügen

Naar de gastenkaart

Meer vakantie activiteiten in Tux – FinkenbergAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.