Familievakantie in Zell-Gerlos, Zillertal Arena

Met wandelschoenen de Zillertaler Alpen verkennen? Leuke uitstapjes maken? Of gewoon ontspannen? In de familieregio Zell-Gerlos kunnen jong en oud op vakantie putten uit een enorm aanbod aan mogelijkheden.

Hoog boven Zell am Ziller is er een nieuwe attractie voor gezinnen, een echte magneet voor kinderen: het sparrenkasteel op de Rosenalm, een plek van verbeelding en speelplezier. Het grote houten kasteel heeft vier torens: een klim-, glijbaan- en kraantoren en een 18 meter hoge uitkijktoren. Ook vind je er een waterspeeltuin, een boomtoppenpad, een hangmattenbos en een barbecueplek - veel onderdelen voor een leuke dag met het hele gezin. Ook spannende excursies zijn mogelijk naar het hoge touwenparcours in Gerlos, naar het avonturenland in Gerlos met het avonturenpad of naar de Riederklamm-avonturentuin, waar dappere bezoekers de kloof hangend aan een 'vliegende vos' kunnen oversteken. De goudmijn Hainzenberg biedt een diep inzicht in eeuwenoude tunnels, en als de zon echt warm is, is het openlucht-avonturenbad in Zell de ideale plek om te ontsnappen aan de hitte. In de Zillertal Arena zijn in totaal 7 avonturenwerelden en andere avonturen op de berg en in het dal te ontdekken.

Hoogtepunten uit het gratis weekprogramma

Van eind juni tot begin september kunnen kinderen en jongeren in het kader van het gratis weekprogramma van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven. Of je nu de kruidenwereld ontdekt met Krautmandl Kasimir, de alpenweide verkent met Hanna de kip en Zenzi de geit of op ontdekkingsreis gaat met Manni het moddermonster, plezier is gegarandeerd! Jongeren kunnen zich uitleven op een MTB-tocht rond Gerlos of canyoning.

Naar het kinder- en jeugdprogramma in Gerlos

Zell-Gerlos, Zillertal Arena: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de gastenkaart

Alle vakantiegangers die bij een accommodatie in de regio Zell-Gerlos verblijven, ontvangen bij aankomst de gratis "ArenaScheck". Met deze gastenkaart kunnen vakantiegangers genieten van vele gratis diensten en kortingen. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • Gratis gebruik van de wandelbus tussen Zell-Gerlos en Königsleiten
  • Gratis deelname aan het kinder- en familieprogramma en aan activiteiten van het actieve wellnessprogramma
  • In de winter gratis gebruik van lijn 4094 Zell-Hainzenberg of Gerlos-Hainzenberg met rodelvoucher
  • Korting op de toegangsprijs bij tal van partners in de regio zoals attractiepark Zell, BrauKunstHaus, goudmijn Hainzenberg en nog veel meer.

Naar de gastenkaart

Zell-Gerlos, Zillertal Arena: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Meer vakantie activiteiten in Zell-Gerlos, Zillertal ArenaAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.