Accommodaties met hottub, bubbelbad en spa

Na een dag in de bergen is een warm (bubbel)bad extra fijn: steeds meer accommodaties verwennen hun gasten met hottubs, bubbelbaden en jacuzzi's. De spa's laten u genieten van wellness met in alpine stijl. Van ​​authentieke berghutten tot luxe chalets en vakantiewoningen: ontspannen in de wellness-spa maakt de vakantie helemaal af.

Warm water ontspant de spieren, prikkelt de zintuigen en maakt uw hoofd leeg: spa en wellnessfaciliteiten zijn te vinden in veel rustieke alpenhutten en Tiroler huizen. Gelegen op rustige plekken in het berglandschap staan deze accommodaties garant voor een heerlijke Tiroler vakantie.
De Schäferhütte bijvoorbeeld, gelegen op 1.700 meter hoogte met een verwarmde hottub. Deze groepsaccommodatie in het skigebied beschikt over een ruim buitenzwembad met whirlpool. Een pittoresk Tiroler chalet met rotsdouche, sauna en hottub bezorgen koppels romantische dagen. Wilt u uzelf trakteren op een vakantie met privé zwemgelegenheid, vindt u hier een ruime keuze aan accommodaties, van rustiek en eenvoudig tot elegant en modern. Wellness in alle vormen en maten, ook op kleine schaal: met een hottub buiten wordt het terras omgetoverd tot een winters stoombad. Heerlijk verkwikkend op koude dagen!

Warm water ontspant de spieren, prikkelt de zintuigen en maakt uw hoofd leeg: spa en wellnessfaciliteiten zijn te vinden in veel rustieke…

toon meertoon minder

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.