© Stadldorf Bergwiesenglück
© Stadldorf Bergwiesenglück

Tiroler hotels met verwarmd buitenzwembad


In Tirol is een hotel met buitenzwembad heerlijk. De weerspiegeling van het berglandschap in het water zorgt ervoor dat je extra geniet van een duik. Diverse Tiroler hotels hebben een verwarmd buitenzwembad: van infinitypools met prachtig uitzicht op de bergwereld waarbij het water overloopt in de omringende natuur, tot spa’s met futuristische baden. Hieronder een selectie met de mooiste verwarmde buitenzwembaden in Tirol.

© Hotel Beim Hochfilzer

13
Hotel Beim Hochfilzer

Söll Hotel Beim Hochfilzer

Hotel Beim Hochfilzer
Hotel Beim Hochfilzer heeft zijn comfortabele wellnessruimte uitgebreid met een thermaal buitenbad dat constant een behaaglijke 32 graden Celsius bereikt. Neem een ontspannende duik in het 15 bij 6 meter grote zwembad, verlicht door gekleurde lampen, en geniet van het uitzicht op de bergen van Hohe Salve: het is zo gemakkelijk om hier te ontspannen.

 

Grote plattegrond openen

14
Hotel Wagnerhof

Pertisau am Achensee Hotel Wagnerhof

Hotel Wagnerhof
Baden en ontspannen in een unieke omgeving: in Hotel Wagnerhof in Pertisau past het allemaal perfect bij elkaar. Een groot overloopzwembad in de tuin en een binnen- en buitenbad op de bovenverdieping verleiden u tot waterpret met uitzicht op de besneeuwde bergen aan het Achenmeer. Het Wagnerhof is een wellnesshotel met veel stijl en eenvoud, familiair en warm geleid door drie powervrouwen.

Grote plattegrond openen

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.