Hoch über dem Inntal: Der Innsbruck Alpine Trailrun
Hoch über dem Inntal: Der Innsbruck Alpine Trailrun

Innsbruck Alpine Trailrun Festival

Innsbruck, 01.06.2023 - 04.06.2023

In 2023 vindt voor de achtste keer het Innsbruck Alpine Trailrun Festival plaats. Met trajectlengtes van zeven tot 108 kilometer en tot 4.690 hoogtemeters inspireert hij beginners en professionals uit meer dan 60 landen.

Het populaire hardloopevenement begint op 3 juni 2023 midden in Innsbruck en biedt meer dan 4.000 deelnemers uit meer dan 60 landen een alpine-urban avontuur. Ver weg van drukke straten en omgeven door een indrukwekkend bergpanorama leggen de lopers trajecten af tussen 7 en 108 kilometer en hoogteverschillen tot 4.690 meter, afhankelijk van hun kunnen.

Om ervoor te zorgen dat het niet saai wordt, zijn de verschillende delen van de route in het individuele klassement terug te vinden met behulp van GPS en een kaart. Naast de individuele ratings is er ook een teamrating, waarbij vrienden, clubs en bedrijven samen starten. Het bedrijf met de meeste gelopen kilometers wordt beloond als het sportiefste bedrijf. De proloog op 1 juni is de Innsbruck Nighttrail, een zeven kilometer lange en 280 hoogtemeters, die 's avonds laat in een bijzondere sfeer plaatsvindt. Aanvang is om 20.30 uur.

Fans, vrienden en families van de lopers hebben de mogelijkheid om per busshuttle op verschillende stations te verschijnen en de atleten aan te moedigen. Er is ook een IATF Expo-site voor iedereen die geïnteresseerd is.

Start zum IATF
Grote plattegrond openen

Data

01.06.2023 - 04.06.2023

Prijsinformatie

19,- tot 184,-

Evenementlocatie

Innsbruck
6020 Innsbruck

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6020 Innsbruck, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.