Hoch über dem Inntal: Der Innsbruck Alpine Trailrun
Hoch über dem Inntal: Der Innsbruck Alpine Trailrun

Innsbruck Alpine Trailrun Festival

Innsbruck, 02.05.2024 - 04.05.2024

In 2023 vindt voor de negende keer het Innsbruck Alpine Trailrun Festival plaats. Met trajectlengtes van zeven tot 110 kilometer en tot 5.600 hoogtemeters inspireert hij beginners en professionals uit meer dan 60 landen.

Het populaire hardloopevenement begint op 2 mei 2024 midden in Innsbruck en biedt een alpine-stedelijk avontuur aan meer dan 4.000 deelnemers uit meer dan 60 landen. Weg van de drukke straten en omringd door een indrukwekkend bergpanorama leggen de lopers, afhankelijk van hun kunnen, trajecten af van tussen de 7 en 110 kilometer en hoogteverschillen tot 5.600 meter.

Om ervoor te zorgen dat dit formaat niet saai wordt, worden de verschillende delen van de route in het individuele klassement gevonden met behulp van GPS en een kaart. Naast de individuele ranglijsten is er ook een teamranglijst waar vrienden, clubs en bedrijven tegen elkaar strijden. Het bedrijf met de meeste gelopen kilometers wordt gehuldigd als sportiefste bedrijf. Als proloog is er op 2 mei weer de Innsbruck Nighttrail, een zeven kilometer lange en 250 meter hoogteverschil, dat laat in de avond in een bijzondere sfeer plaatsvindt. Aanvang is om 20.30 uur.

Fans, vrienden en familie van de lopers hebben de mogelijkheid om met een shuttlebus op verschillende stations te verschijnen en de atleten aan te moedigen. Er is ook een IATF-exposite voor iedereen die geïnteresseerd is.

 

 

Het populaire hardloopevenement begint op 2 mei 2024 midden in Innsbruck en biedt een alpine-stedelijk avontuur aan meer dan 4.000 deelnemers uit meer…

toon meertoon minder
Start zum IATF
Grote plattegrond openen

Data

02.05.2024 - 04.05.2024

Prijsinformatie

24,- tot 184,-

Evenementlocatie

Innsbruck
6020 Innsbruck

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6020 Innsbruck, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.