Skiopening Ischgl: Top of the Mountain Opening Concert met Demi Lovato

Ischgl, 25.11.2023

Ischgl opent het winterseizoen 2023/24 met het "Top of the Mountain Opening Concert" op 25 november 2023, met de superster Demi Lovato.

Voor de opening van het skiseizoen nodigt Ischgl opnieuw een internationale ster uit. Dit keer brengt Demi Lovato Hollywood-glamour naar de Tiroler bergen. De zangeres, bekend van hits als "Heart Attack," "Sorry Not Sorry," "Really Don't Care," en "Solo," is ook succesvol als actrice en bestsellerauteur. Na Sean Paul, Seeed, Jason Derulo, Elton John, Rihanna en Robbie Williams, die in voorgaande jaren in Ischgl op het podium stonden, is nu Demi Lovato te gast als een andere superster. De Amerikaanse staat bekend om haar geweldige optredens op het podium, die ze met haar band verzorgt. Naast de klassiekers brengt ze ook de nieuwe hits van haar huidige album "HOLY FVCK" mee naar Ischgl.

Met het Top of the Mountain Opening Concert opent Ischgl het winterseizoen muzikaal, en de Silvretta Arena in Ischgl nodigt vanaf dat moment uit voor skiplezier op 2.872 meter hoogte. De toegang tot het concert op de parkeerplaats van de Silvrettabahn, met een prachtig bergpanorama, is overigens inbegrepen in de prijs van de skipas.

Voor de opening van het skiseizoen nodigt Ischgl opnieuw een internationale ster uit. Dit keer brengt Demi Lovato Hollywood-glamour naar de…

toon meertoon minder
Top of the Mountain Concert in Ischgl, © TVB Paznaun-Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

25.11.2023

Om 18.00 uur begint het concert

Prijsinformatie

85,-

Dag-skipas kost op de dag van het concert € 85,-, voor kinderen en jongeren onder de 17 jaar € 55,- (Inclusief toegang tot het concert).

Evenementlocatie

Ischgl
Dorfstraße 43
6561 Ischgl

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Dorfstraße 43, 6561 Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.