Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl met Black Eyed Peas

Ischgl, 30.04.2024

Zoals elk jaar wordt het skiseizoen in Ischgl afgesloten met een concert van een internationale topster. Op 30 april 2024 zullen de Black Eyed Peas optreden op het beroemde podium van Ischgl op een hoogte van 2.320 meter.

Ook dit jaar wordt het seizoen afgesloten met het Top of the Mountain Closing Concert. Het evenement vindt plaats in het kader van de Spring Blanc-serie op de Idalp en is een must voor fans van hits, sneeuw en zon. Vanaf 13:00 uur geven de Amerikaanse hiphoppers Black Eyed Peas een van hun grote concerten op het podium van Ischgl. Will.i.am, Apl.de.Ap en Taboo brengen natuurlijk hits als "I Gotta Feeling", "Where Is The Love?" en "Boom Boom Pow", maar er zijn ook nieuwe nummers als "Ritmo", "Girl Like Me" en "Don't You Worry". Het belangrijkste is dat alles draait om het grote feest dat het laatste concert van het winterseizoen in Ischgl is.

Toegang tot het openluchtconcert is inbegrepen in de geldige skipas tegen een speciaal tarief. Dagskipassen voor 30 april 2024 kunnen online worden gekocht op skipass.silvretta.at. De pistes van de Silvretta Arena zijn geopend voor wintergasten tot en met 1 mei 2024.

Ook dit jaar wordt het seizoen afgesloten met het Top of the Mountain Closing Concert. Het evenement vindt plaats in het kader van de Spring…

toon meertoon minder
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

140,-

Toegang tot het concert is inbegrepen bij een dagskipas van € 115,-, een tweedaagse skipas van € 139 ,- en in een driedaagse skipas van € 159,- euro. Meer informatie vindt u hier

Evenementlocatie


6561 Ischgl

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6561 Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.