Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl met Eros Ramazzotti

Ischgl, 30.04.2024

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar het winterseizoen van Ischgl door een grote artiest afgesloten. Dit jaar belooft het een warm spektakel te worden met superster Eros Ramazzotti. De Italiaanse superster neemt een vleugje Dolce Vita mee naar de Silvretta Arena.

Gewapend met zijn klassiekers en tophits komt de Italiaanse grootmeester Eros Ramazzotti naar het 25e Top of the Mountain Concert in de Silvretta Arena. Zijn warme muziek raakt veelal een gevoelige snaar en het is bijna onmogelijk om niet hardop mee te zingen. Het grote openluchtconcertconcert van de Italiaanse poplegende vindt zoals altijd plaats op de Idalp (2.300 m hoogte), in het hart van het skigebied.

Het concert start om 13.00 uur. Dankzij de hoge ligging van het skigebied (90% van de pistes ligt boven de 2.000 meter), is het in Ischgl en de Silvretta Arena mogelijk om tot begin mei te skiën of snowboarden. 

Gewapend met zijn klassiekers en tophits komt de Italiaanse grootmeester Eros Ramazzotti naar het 25e Top of the Mountain Concert in de Silvretta…

toon meertoon minder
© TVB Paznaun – Ischgl
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

140,-

Toegang tot het concert is inbegrepen bij een dagskipas van € 115,-, een tweedaagse skipas van € 139 ,- en in een driedaagse skipas van € 159,- euro. Meer informatie vindt u hier

Evenementlocatie


6561 Ischgl

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6561 Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.