Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl met Zucchero


Ischgl, 30.04.2017

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar het winterseizoen van Ischgl door een grote naam afgesloten. Met een spectaculair optreden van de beroemde Italiaanse rocker Zucchero, op 30 april 2017, belooft het weer een spectaculair feest worden.

Of het nou 'Senza una donna' of 'Baila Morena' is, velen kennen de grote hits van de bekende Italiaanse rocker uit zijn 30-jarige repetoire. Samen met zijn 13 bandleden geeft Zucchero een spectaculaire show weg in het 2.300 meter hoge Idalp stadium. Op 30 april 2017 galmt het muzikale talent van de band door de bergtoppen van de Silvretta Arena. 

Met zijn optreden tijdens het Top of the Mountain Concert in Ischgl opent hij tegelijkertijd zijn nieuwe wereldtournee 'Black Cat'. Tijdens het concert speelt hij ook een aantal nummers van zijn nieuwe album 'Black Cat', welke gelijknamig is aan zijn nieuwe wereldtournee. Naast zijn Italiaanse en Engelstalige rock muziek, zijn er ook sporen van blues en gospel te ontdekken in zijn nummers. 

Het concert begint om 13.00 uur en het entreebewijs is inbegrepen bij de skipas. Dankzij de hoge ligging van het skigebied, 2.900 meter, is het in Ischgl en de Silvretta Arena mogelijk om tot 1 mei te skiën of snowboarden. 

 


Top of the Mountain concert, © TVB Paznaun-Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

30.04.2017

Prijsinformatie

85,-

Evenementencategorie


6561Ischgl

Informatie over de plaats


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Omhoog
Live Chat
Live Chat