© TVB Hall Wattens
© TVB Hall Wattens

Erlebniswelt Kugelwald am Glungezer

In het Kugelwald op de Glungezer (1.560 m) vindt u de grootste houten kogelbaan ter wereld met afwisselende belevenissen in de natuur. De houten kogels van larikshout worden in brede goten geplaatst en vinden via verschillende hindernissen hun weg naar beneden. Steile stukken, bochten, sprongen en kruisingen zorgen voor een flinke dosis spanning en plezier. Het startpunt van het parcours van de 200 meter lange baan is de boomhut op palen, die midden in de 7.000 m2 grote speelarena staat. Andere tussenstations zijn bereikbaar via boomliften en platforms. In een speciale kast liggen alle benodigde materialen om zelf een kogelbaan te maken. Vlakbij het Kugelwald ligt de ‘Waldklassenzimmer’, een leslokaal waar bosexperts uitleg geven over de natuur.

© TVB Hall Wattens
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec

Begin juni – begin oktober: maandag-vrijdag van 09.00 – 12.00 uur en van 12.45 – 16.30 uur, zaterdag-zondag van 09.00 – 12.00 uur en van 12.45 – 17.00 uur.

Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk
Parkeren

U volgt de A12 en neemt de afslag Hall Mitte en rijdt verder op de L9 richting Tulfes/Rinn tot aan het dalstation van de Glungezerbahn in Tulfes. Hier kunt u gratis parkeren Het Kugelwald bereikt u met de berglift.

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Andere bestemmingen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.