Int. Tiroler Koasalauf, © Felgenhauser
Int. Tiroler Koasalauf, © Felgenhauser

Langlaufevenementen

Ook in het komende winterseizoen kijken langlaufers reikhalzend uit naar de talrijke evenementen in Tirol. Van prestigieuze wedstrijden in de Nordische disciplines tot aan evenementen waaraan iedereen kan deelnemen.

Bij de Biathlon Wereldkampioenschappen in Hochfilzen en bij de World Cup van de Nordische Combinatie in Seefeld komt de wereldelite bijeen voor de Scandinavische wintersport in Tirol, hier strijden zij om belangrijke WK-punten. Voor de fanatieke amateurlanglaufers worden er dit jaar ook verschillende wedstrijden georganiseerd. Bij de Lienzer Dolomitenlauf, de Ski-Trail in Tannheimer Tal, de Koasalauf in St. Johann en de Achensee 3-Täler-Lauf staat het motto 'meedoen is belangrijker dan winnen' centraal. Sportievelingen die minder ervaren zijn op langlaufsski's kiezen voor de Volksbiathlon Pillerseetal in Hochfilzen, waar zij zelf het competitiegevoel kunnen ervaren.

Bij de Biathlon Wereldkampioenschappen in Hochfilzen en bij de World Cup van de Nordische Combinatie in Seefeld komt de wereldelite bijeen voor…

toon meertoon minder

De beste langlaufevenementen in Tirol

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.