Heenreis met het vliegtuig, © Andreas Fischer
Heenreis met het vliegtuig, © Andreas Fischer

Met het vliegtuig

Innsbruck Airport is goed verbonden met het wereldwijde luchtnetwerk: meerdere malen per dag vliegen Europese luchtvaartmaatschappijen naar de hoofdstad. Zo is de vakantiebestemming Tirol ideaal bereikbaar, zowel in de winter als in de zomer.

Top vluchtverbindingen naar Innsbruck

Met Transavia en TUI Fly vliegt u heel het jaar vanuit Nederland en België rechtstreeks naar Innsbruck.

Transavia 
Vanaf Amsterdam Schiphol vliegt Transavia tweemaal per week  naar Innsbruck, op woensdag en zondag. Vanaf 19 december tot en met eind maart 2020 gaan er dagelijks vluchten naar de hoofdstad van Tirol. Het vluchtschema voor de rest van 2020 komt in maart online. 

Vanaf Rotterdam-The Hague Airport zijn er vanaf 19 december dagelijks vluchten naar naar de hoofdstad van Tirol. Vanaf begin april zijn er geen vluchten beschikbaar vanaf Rotterdam-The Hague Airport. 

Vanaf Eindhoven Aiport zijn er vanaf eind november drie vluchten per week (maandag, vrijdag en zondag) en vanaf half december zijn er dagelijks directe vluchten naar Innsbruck. De laatste vlucht vanaf Eindhoven is eind maart, in de zomer zijn er geen vluchten vanaf deze luchthaven.

Kijk voor meer informatie op de website van Transavia

TUI Fly
TUI Fly verbindt in de winterperiode vanaf 20 december tot en met begin april twee keer per week Antwerpen Airport met Innsbruck. De vluchtdagen zijn maandag en vrijdag en daardoor ideaal voor wie wil genieten van een short ski-weekend. 

Kijk voor meer informatie op de webiste van TUI Fly.
 

Transfers van de luchthaven Innsbruck

De luchthaven van Innsbruck is een ideaal startpunt voor een verblijf in Tirol. Door de centrale ligging zijn er goede busverbindingen en zit u met een huurauto zo op de snelweg.

· Buslijn F brengt u in minder dan 10 minuten naar het centrum van Innsbuck of in 20 minuten rechtstreeks naar het treinstation van Innsbruck. Vanaf hier kunt u verder reizen met de trein of de bus.

· Plaatselijke transferservices en hotels bieden veelal transferservices aan van en naar de luchthaven. De mogelijkheden kunt u het beste nagaan bij de lokale tourist board of bij de accommodatie waar u verblijft.

· Ook kunt u kiezen voor de breng- en haalservice van Four Seasons Travel, de meest handige pendeldienst in Tirol, die vanaf de luchthaven van Innsbruck en München naar alle Tiroler vakantieoorden rijdt. Veel bestemmingen in Tirol zijn goed te bereiken vanaf het vliegveld van München.

· De transfers kunt u tot 72 uur van tevoren reserveren.

Luchthavens in de omgeving

Luchthavens in de omgeving
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat